mucizemibeklerken17 Merhaba 12. Haftadayız. Aşırı bir sivilce ve döküntü oldu suratımda. Sanki ergenliğe dönüş yaptım. Kırmızı kırmızı iri uçsuz sivilceler. Başına gelen var mı, haftaici kontrolüm var doktora da sorucam.
Glsh14 mucizemibeklerken17 benimde 7.haftada cikmaya basladi su an 15+6 yim hala var suratimda ve bebisimin cinsiyeti kiz.hormonlardan kaynakli oldugu icin sormadim doktoruma.internetten arastirdigimda bunlarin normal oldugu yaziyordu
Cano26 mucizemibeklerken17 fito krem kullanabilirsin sabah akşam ince tabaka halinde sürebilirsin 3 günde geçiyor bişey kalmıyor
Aslanmom1 mucizemibeklerken17 sarı kantaron yağı canım ben internetten almıştım ama aktarlarda da var. Gece yatmadan sürüp yatıyosun yıkamıyosun. Biraz kötü kokuyo ama çok iyi geliyo sivilcelere
mucizemibeklerken17 Glsh14 genelde kız bebekler ciltte böyle etkiler yapıyormuş diye duymuştum 😅 benimki de mi kız acaba 🙈
Dilaninaann Benim de şuan yüzüm öyle ergenlik zamanlarında yüzümde tek tük olmuştu şuan dokunduğum yerde sivilce çıkıyor gibi 😂 bide kendimi tutamıyorum oynuyorum sanırım el değince daha çok yayılıyor bende hormonlardan diye düşünüyorum 😂
mucizemibeklerken17 Dilaninaann ay evet yaa kendimi çok çirkin hissediyorum 🤣 inşallah bir an önce düzelir ama napalim canları sağolsun😁🤰🏼
Ahsennnn Ben de 18. Haftamdayım öğrendiğim günden beri aşırı sivilce ve komedon çıkardım alerjik gibiydi alnım doktoruma sordum gebelik başlı başlına bir alerji vücudun bebeğe alışmaya çalışıyor demişti Şuan azaldılar doktorum kükürtlü sabun kullan dedi sabah akşam güzelce yıkıyorum nemlendiriyorum baya azaldı çok şükür
mucizemibeklerken17 Ahsennnn haklı bir yorum yapmış. Kimisinin güzelleşiyor bizim payımıza da böyle düştü 😁
Ahsennnn mucizemibeklerken17 benim bebeğim erkek onların hepsi hurafe yok kız bebek annesinden güzellik alırmış algısı falan filan her kadının vücudu hormonu farklı çalışıyor bu gibi tepkiler veriyor kimi cildi kuruyor kimi sivilce çıkarıyor kimi leke en önemlisi temiz tutmak nemlendirmek ve güneş kremi
Esrakryka bende 19 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti erkek aşırı derece sivilce cıktı hep oynadım leke kaldı😒 Doktora gideceğim ilaç yazdıracağım kendime🙄