asellmom Karnının içini 7/24 ultrason ile izlemek isteyen tek manyak benmiyim 27+2 haftalığız hareketleri birden azaldı keşke ultrason cihazım olsada 7 /24 izlesem diyorum
Kubra0603 asellmom her azalma hissedip eşimi aradığımda o da diyo bi cihaz olsa da rahatlasan diye 😅 keşkem olsaa
eceturan asellmom ayy aliexpresste cep telefonuna takilan bir ultrason aleti var. Ne kadar dogru ne kadar saglikli bilmiyorum. Ama en son 900 tl idi simdi bilmiyorum. Bende hep istiyorum elimde olsa ona bakip dursam diye
asellmom Carriebradshow bende eşime benim niye ultrason cihazım yok diye isyan ediyordum en son adam ciddi olduğumu görünce dondu kaldı 😅😅
asellmom Kubra0603 daha yeni ağrım var bahanesi ile acile gitmiştim şimdi tekrar gidemiyorum da cuma gün ki randevumu beklemek zorundayım mecbur
Kubra0603 asellmom demek sen de bahane üreterek gidiyosun haahah ben de öyleyim yarın kontrolümüz var çok mutluyuum😅
Bebekoo asellmom acile gidince ultrasona bakıyorlar mı, ne demem gerekiyor bakmaları için 😃😃😃20 gündür gitmiyorum çıldıracağım meraktan 😃
Dilara0606 asellmom bende cok istiyorum boyle her üzgün olduğumda yada her ozledigimde gorebilsem diyorum 😔🤭
asellmom annesinin_beybisi ooo Allah bilir zaten doğuma kalmış 2 buçuk ay ona para vericeğim ie hastane ye veririm napim
Guzucuk25 asellmom yanliz değilsin 😀 başından kalkmayiz herhalde kız napti netti döndümu uyuyomu yedimi 😀
asellmom Guzucuk25 evet ya yada keşke kadın doğum doktoru olsam hastalardan bulduğum fırsatlar hemen kendimi muane ederdim 😅
asellmom Fasulyeninannesi1 hamile kalmadan önce ilk kalp atışı sonra da cinsiyeti için gider doğuma kadar dahada gitmem diyordum 🤭 şimdi 2 haftada 1 KESİN hastane deyiz 😅