Ozgeyuce46 Kizlarrrrr clife sipariş etmiştim ondan sonra kullandım ovuslasyon görüntüne bıraktım yürüyüşü ve bol su içiyorum yine ağrı filan geçti sonra sonra hiçbiri ağrı yok , adet gecikince beklecem siz böyle var mı acaba
annesinin_beybisi Ozgeyuce46 ben c life macun kullanmıştım yumurtama sıkıntısı olanlara faydası birseu gerçekten yumurtlamayı sağlıyor ama yumurtlamana rağmen hamile kalamiyosan ki ben öyleydim bir faydası olmuyor . ben 2 ay kullanmistim
Ozgeyuce46 annesinin_beybisi öyle mi bende fark ettim hamile kalmalı için ilgileniyorum hiçbiri ağrım yoo anlamadım
Zuzununannesi01 Ozgeyuce46 instagram da Mehmet Fatih karslı doktor var mfk yöntemi doğal gebe kalma yöntemi mfk karışımı var hocanın tarifi üzerine yapılan bir karışım ve 3232 yöntemi bu aralıklarda birliktelik oluyor biz denedik ilk denemede hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu bu ay tekrar denedik adetimi bekliyorum
Zuzununannesi01 Ozgeyuce46 3 gün 2 gün aralıklı birliktelik olacak yani adetin bugün bitti 7.gün diyelim olacak sonra 10.12.15.17. Gün böyle
Busra343434 Ozgeyuce46 Merhaba, youtube’da bir sürü videoları var. Instagramda mfk yazarsanız doktorun hesabı da var. Bende geçen gün gördüm. Çok fazla bu yöntemle gebe kalan varmış. Reglime 3 gün var. Pozitif çıkmazsa bende deneyeceğim.
Ozgeyuce46 Busra343434 öyle mi tamam canım teşekkürler inşallah Allah nasip etsin inşallah bende denerim bakalım