Sekerimmm Arkadaşlar ilk doz oldum ikinci yarindi ama iki gündür fena grip oldum agzim gözüm yanıyor hapsuruk tıkanıklık korkuyorum virüs olabilirmi die pozitif olanlar koku tat gittimi suan şükür koku tat aliyorum ama panik yaptım
Payan Sekerimmm ben koronayım bu sefer ki varyant grip şeklinde,tat koku geçmiyor,burun akıntısı,hafif baş ağrısı,hafif öksürük balgam ilk günler şiddetli ağır grip ufak ufak yavaşlıyor
adsmom Sekerimmm bende de tat koku gitmedi belirtiler başlayalı 5. Testte pozitif çıkalı 3. Günüm. Benim belirtim aşırı eklem ağrısı oldu, bugün de burun tıkanıklığı ve boğaz ağrısı eklendi. Test yaptırmakta fayda var
miyopmom Sekerimmm vende pozitifim tat koku henuz gitmedi ilk dozu olmustum benimde ikinci doz yarindi o iptal oluyo covid olunca asi yerine geciyomus
adsmom aysenurtc benim doğumuma daha var ama doktoruma sordum bazı doktorlar kabul etmiyor diye duymuştum, benim doktorum korona olsan da ben doğumu yaptırıyorum dedi. Siz de doktorunuza sorun isterseniz 🙏
Kirikrapido Bende 1 haftadir agır gribim ama test yaptirmadim. Hapsirik burun akintisi tikanma oluo bas agrisi da oldu
Buseozdemir adsmom merhaba hangi hastane acaba. Bende cok korkuyorum doguma yakin covid olup devlette dogum yapmaktan..doktorum covidli dogum yapmadigini soledi. Hangi hastaneler covidli dogum yapiyor ozel merak ediyorum. Sizin gittiginiz hastane ismi nedir
Buseozdemir adsmom cok tesekkurler doktorun ismi neydi memnun kaldinizmi bide dogum ucretleri nasil oluyo
adsmom Buseozdemir doktorum gazi yıldırım çok memnunum. Sanırım hiç bir sağlık güvencesi ypksa 26bin tl kadar ama emin değilim allianz sigorta ile 2021 fiyatı 11bin tl idi.
lacoccinella Benim de 6. Günüm tat koku gitmedi boğaz ağrısı ve öksürükle başladı. Sonrası daha zor geçti eklem ağrısı ateş ara ara solunum sıkıntısı ama korkmayın bebek etkilenmiyor. Düşmeyen ateş ve geçmeyen solunum sıkıntısında acile gitmeniz yeterli.