Sinemm Selam kızlar 34+4olduk bebeğim normalde de geceleri gündüze göre hareketli oluyor ama bugün hep bir tarafa toplanıyor ve maaşallah kıpır kıpır ama canımı acıtıyor uyuyamadım birde ayaklarımın altı yanıyor yaaa sizde durumlar ne 😕
MiracAlpinveUmutunAnnesi Sinemm ah o ayak yanmaları 😁 benimde oglum geceleri pek hareketli degil gunduzde maşallahı var karnımdan cıkacakmıs gibi şükürler olsun hareketlerine 👶💙 geceleri yanma haricinde bide ihtiyaç haricinde bebegimin hareketlerinden uyuyamadigim olmadi hic gunduz hareketli gece durgun 😌
Sinemm MiracAlpinveUmutunAnnesi ayy ne güzel ya genelde şimdi anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurlarmış benim gündüz de hareketli kızım ama gece içerde savaş var 🙂)ayak yanmalarim yeni başladı siz ne kadarlik hamilesiniz🙂
Sinemm MiracAlpinveUmutunAnnesi Benimde belli değil çatı muayenesinde belli oluyormuş ama oda şancı olunca bakınıyormuş sizin yakındır bakmaları belli olsa keşke ya hayırlısı olsun yaş kaç ilk bebiş mi 🙂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Sinemm 21 yaşindayim ilk gebelik 😌 ntsye baglandim ama ancı cikmadi çatı muayenesini nezaman yaparlarki 😌 valla artik okadar zor geciyoki adet agrisi gibi sancilar yuruyemiyorum fazla kasılmalarım oluyo hemen dogsunda sagdagliim kucagimiza alalim diye bakiyoruz 😞💕
Sinemm MiracAlpinveUmutunAnnesi Allah yardımcımız olsun cnm inşallah sağlıkla ve zamanında gelirler ❤