Kelebekkkk1111 Kızlar 27 haftalık hamileyim. Bebeğimle konuşuyorum ama hiç tepki vermiyor. Sadece geceleri uyuyacağım zaman bir iki tekme atıyor o kadar. Işık falan da tutuyorum ama ne bileyim. Bu haftalarda gün içinde düzenli tekme arması gerekmiyor mu?
selinkrglu Kelebekkkk1111 29-30. Haftadan sonra daha düzene giriyor hareketleri. O zaman tepki vermeye başlayabilirler.
Kelebekk-0307 Kelebekkkk1111 her bebek farklı galiba benimkinin masallahi var çok hareketli 26+2 olduk babası konuşunca kulağına karnıma dayandığında vurmaya başlıyor hemen arada hareketsiz günlerimiz de olmuyor değil tabii ama normal yani bunlar bazı bebekler daha sakin sanırım
hilalmevsim_3467 Kelebekkkk1111 30.haftama girdim bugün 1 hafta boyunca çok az hareket hissettim çok endişelendim doktora gittim normal dedi… Sıkmayın canınızı 24 saat boyunca hiç hareket hissetmezseniz gidin doktora.. Onun dışında iyidir o yerleri daralıyo artık malum 😊
Miramerve Ben de 28 haftalığım bizim de durum aynı çok hareketli bebekler olmayacak sanırım inşallah normaldir yaşadıklarımız.
Miramerve Kelebekkkk1111 32.haftaya kadar bu durumlar normal demişti Doktorum şimdilik düzensizlik normalmiş içinizi ferah tutun.
Bernako Bebekten bebeğe değişiyor bence takılmayın fazla benim oğlum 22nde haftalarda bile çok hareketliydi şimdi 28+3 çok hareketli alkışladığım zaman tepki olarak vuruyor. Yada babası konuştuğu zaman
Bebek9 Korkuyla bir yere varılmaz canım . Nasipte varsa gelir . Kendini ferah tut elini karnına koy dualarını oku. Daha geride 13 haftan var böyle korkuyla o haftalar bitmez ve kendine de zarar verirsin
Kelebekkkk1111 Bebek9 daha ilk bebeğim. Geçenlerde komşumun 27 haftalık bebeğinin kalbi durdu o yüzden istemeden de korkuyorum. Bakalım ne olucak.
Bebek9 Kelebekkkk1111 seni çok iyi anlıyorum okuduklarımız araştırdıklarımız yada duyduklarımız bizi cok etkiliyo benim iki düşükten sonra 3. Gebelik 32 haftalık olduk. Ama fazla kafaya takarakta kendime zarar verecegimi anladım onun icin oluruna bırak
Kelebekkkk1111 Kelebekk-0307 ya benim eşim çok konuşmuyor bebekle. Belki de ondan olabilir mi diyorum. Ama neyse doğumdan sonra da böyle uslu bir çocuk olur inşallah .
Kelebekkkk1111 Bebek9 internette ağrımı araştırmaya korkuyorum. Allahım sağ Salim bir şekilde doğsun da başka duam yok. Yok canım ben çok düşünmüyorum ama hareket etmeyince aklıma köyü şeyler geliyor.
Kelebekk-0307 Kelebekkkk1111 siz surekli konuşun sevin karnınızı her gün 10 15 dk kitap okuyun ben sürekli kuran açıp dinletiyorum bazen klasik müzik doktorumda bunları yapmamı önermişti o yüzden tepki veriyor belki de
Kelebekk-0307 Kelebekkkk1111 olumsuz şeyler düşünmeyin bebeğinizi etkilemeyi bence dua edin bol bol inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz.
Kelebekkkk1111 hilalmevsim_3467 ya bu çocuklar çok fena acayip fenalar Hemde. Buraya yazdım şuan dört tekme arka arkaya yedim. Onların keyiflerine göre bence 😂😂