Bilinmezinannesi 38+0 ım doğumuma 5 gün var sezeryan olacak. Süt gelmeyecek diye cok korkuyorum ama ara ara gogsumu hafif sıkıyorum bugun hafif gögüs ucunda beyaz kalıntı vardı katı süt gbi bişe bu süt belirtisi mi oluyor yoksa baska bısey mı tecrubesı olan var mı
Hahahh12 Bilinmezinannesi kafana tkma canım Doğumdan çıkınca sürekli bebeğini emzir süt hemen gelmeyebilir benim 3 gümde geldi sürekli sıcak suyla ov göğüslerini bol su iç ve moralini yüksek tut gelecektir sütün 😊
Akrepbebek Bilinmezinannesi böyle şeyler düşünme canım. Bende sezeryan oldum hiç böyle şeyler düşunmedim bilinçaltımı böyle şeylerle doldurmadım. Ve sezeryandan sonra hemen sütüm de geldi. Biraz akışına bırak her şeyi.
Bilinmezinannesi Akrepbebek bende hiç düşünmüyordum doğuma az kaldıkca hep aklıma gelıyor. Kaçıncı haftada dogum yaptn hemen geldı sancı cektın mı
Akrepbebek Bilinmezinannesi 39+4 de doğurdum. Doktora gittim 40.haftaya sezeryan için randevu verdi. Gecesinde doğum sancılarım geldi hastaneye gittim. Kontrol filan yapıldı sezeryana aldilar