EdanurBa Merrcimek yanı hem iyi olmuş hem kötü olmuş diyelim 🤦🏻♀️ Bizde de çıkacak birşeyler de bakalım ne zmaan 🙈☺️☺️
Merrcimek EdanurBa Aman inşallah çıkmaz insan dayanamıyor ya zararlı olduğunu biliyor ama işte yemek istiyor. Bide ben normalde çok yemezdim cips filan
Ltfiyerkc Aynen kızlar bende acayip cips çekiyor arada yiyorum nadir olsa da sonra da pişman oluyorum bide aşırı tuzlu aslında Allah affetsin 🙊🙈
Prensesininannesi EdanurBa Ben yiyorum valla çok abartmıyorum ama sakınan gözede çöp batar nefsimi körlüyecek şekilde yiyorum istediğimi
SinemAyaz Meli bende ilk kez yedim bi daha da yemicem diye söz verdim kendime bakalım ne kadar sürecek 😂
ayaniz Ben hayatımda hiç asitli içecek içmediğim için tadlarını bile bilmem cogunun oyuzden arada abur cubur kacamagı yapıyorum:) Ozellikle jelibon hiç sevmezdim şimdi çook canım cekiyoo burdada yazanlar nolmus neden jelibon istiyoruz acaba:D
Tunzi EdanurBa merhaba ☺️ çocuğa bişey olmaz ama size fazladan kilo artimi olur ve bi faydası da yoktur. canınız oyle şeyler çektiginde patates kizartin ev yapimi ya da çok tatli olmayan kek fln yeyin ben 9 ay oyle yaptim sadece 1 kere cips yedim 🙂
EdanurBa Tunzi evde yaptıgım hiçbirşeyden yiyemiyorum sanki yaparken doymuş gibi oluyorum dışardan daha cazip geliyor valla ☺️☺️
Gizem51 EdanurBa markette doritos gözüme harika göründü bir paket yedim.simdi yine istiyor canım.ama canım.buara tadını dahi.bilmedigim kokoreç istiyor hayatta yemedim yemem de diyordum
Babydr EdanurBa bende bazen tutamıyorum kendimi ya ama yerkende diyorum ki oğluşum bir senin sevdiği şey bir annenin sevdiği sey yeniyor sırayla diyorum 🤣🙈
EdanurBa Babydr bende yerken oğlum Bayram ediyoruz Bayram diyorum 😂😂 annemin evine geldiğim zmaan genelde kaçamak yapıyorum çünkü eşim izin vermiyor annem ye içinde kalmasın diyor 😂😂