6464_iiiaakk 14 e 8 iyi mi acaba 27 haftalik gebeyim başım döndü gözüm karardı ölçtük ama normal değil mi anlamadım 😄
iremss 6464_iiiaakk yükseeek dikkat edin doktora bilgi verin 13-8 ölçtm doktora ddm ona bile yüksk dedi kontrol edin
11annebebek Biraz yüksek bana doktorum 14 9 u gördüğün an hastaneye gel dedi, ama ben gebelik zehirlenmesi geçiriyorum o yüzden sizde ihmal etmeyin bence bi acile gidin idrarda protein bakılır
11annebebek 6464_iiiaakk idrar ve kan testleri isteniyor benimde 28 haftamda çıktı bu durum bir kaç gün hastanede yattım 24 saatlik idrar toplandı ordan öğrendik ilerki haftalarda çıkması çok daha tehlikeli oluyor önüne geçilmiyor haftanız daha erken vakit kaybetmeden kontrol edilsin ne olur ne olmaz şuan ben 34+4üm günde üç tane tansiyon ilacı kullanıyorum hastaneye yattığımdan beri ama bende dediğim gibi protein kaçağı da var
11annebebek 6464_iiiaakk yüksek ama her tansiyon gebelik zehirlenmesi olmuyor yine de ihtimal olabilir tabii telaş yapmanıza gerek yok fakat ihmal edilecek bir durum değil bence acile gidin