Herding_1433 Kızlar malatyada eğitim araştırma ve turgut özal hastanesinde randevu alamıyorum detaylı ultrason için hangi özel hastaneler yapıyor ve fiyatlafı ne kadar bilgisi olan yazabilir mi lütfen 😇
mihraveannesi Herding_1433 ben ocaktan önce az bi baktım park hastanesi yapıyor fiyatı 600 küsür falandı şimdi ne kadar bilmiyorum zam gelmiş olabilir. Divanı aradık tam bilmiyor gibilerdi bilgi veremeyiz telefondan dedi. Müjde hastanesini de aradık park hastanesin de yapılıyor dediler. Bi de Dr übeyt bey varmış onu da henüz soramadım fiyatını bilmiyorum ama iyi diyorlar 🌺
Herding_1433 mihraveannesi übeyit akçin onun fiyatı oldukça fazla 2 sene önce 600 dü şimdi düşünemiyorum
Herding_1433 Bensunsal gitmem gitmem de gidecek adam akıllı yer de yok hepsi dudak uçuklatıyor muayene ücretini bile 250 yaptı gözde hastanesi 100 TL zam geldi 😐
Almila44 Ben de Malatyalının ama manisadayım ve Akhisar’da devlet hastanesi çekti ücretsiz ben çok şanslıyım o zaman ama buralarda da fiyatlar pahalı özel hastaneler de doğum için fiyat aldım 5000 TL dediler yılbaşından sonra değişmiştir sormadım daha
Almila44 Ama bi çoğu şehirde detaylı ultrason 660-700-800-1000 değişiyor yani böyle bunlarda yılbaşından önceydi tabi