minikpandammmm pogacalarda,pizzalarda , kahvaltıda omlette vs çok tüketmeye başladım. bu ara çok canım çekiyor. proteini bol faydalı diye düşünüyordum ama internette hamileler için önerilmiyor. siz ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Filiko minikpandammmm coy faydalı diye bıluyrm diyetisyenım bana lor peynir onerıyor ki dıger peynirler gire tuzsuz daha saglıklı
Filiko minikpandammmm ama simdi siz diyince baktım cok onerılmıyır deniyor bilemedm dıyetısten yiyebilirsin dıo ama
Filiko minikpandammmm ama simdi siz diyince baktım cok onerılmıyır deniyor bilemedm dıyetısten yiyebilirsin dıo ama
poyrazinannesi3547 çok sık olmasada arada yiyorum genelde kaşar yemeye çalışıyorum o daha sağlıklı diye
minikpandammmm poyrazinannesi3547 ben de kaşar , beyaz peynir hepsini tüketiyorum ama bu ara her seyin içinde lor canım çekiyor. internette de hamilelere önerilmiyorr yazmıs tedirgin oldum sormak istedim
Merveidareci Yiyebilirsiniz bence bende süt ürünlerini fazlaca tüketiyorum.Diyetisyenim de bunu öneriyor
vgc Süt oranı yüksek bir peynir ben yiyorum severek diğer peynirlerden daha sağlıklı. Muratbey markası tüketiyorum
poyrazinannesi3547 minikpandammmm valla herşeyin fazlası zarardır biraz az tüket istersen canım hiç duymadım önerilmedigini kaç haftalıksn ilk aylarda belki zararlıdr
minikpandammmm Filiko evet ben de çok faydalı diye biliyorum ama internette önerilmediği yazıyor tedirgin oldum biraz .. az az tüketeyim en iyyisi