Mrv58 Kizlar ben sürekli yatıyorum evin içinde onu yap bunu yap herşey bitince yatiyrm çoğunlukla,bide geç yatyrm erken uyandigim zaman geri yatıyorum uzun süre uyuyrm kalkasim gelmiyor böyle olanlar var mı aranizda 🙄
Gokyuzum1 Mrv58 bende hep yatıyorum 😂😂 yani sabah kahvaltııdan sonra öğlene kadar yatıyorum kalkip işlerimi yapıp yatıyorum kalkıyorum yemek yapıp yatıyorum akşam tv izlerken yatıyorum 😂😂
Mrv58 kadifemsii hem kendim kalk kalk diye kendimi kaldırmaya çalıştım baktım bebişim de tekmeliyor kalktm en son cnm
Noyan_alp Bende öyleyim sabah uyudum hala da uyuyasım var kendimi bir boşlukta gibi his ediyorum yaşadığım şehire alışamadım insanlarini eşimin ailesini hiç sevmiyorum evde sürekli yanliz kalıyorum ne bir hobim kaldı ne yapmaktan hoşlandığım bir şey anca uyuyorum
Mrv58 Noyan_alp bende yalnız kaliyrm akşama kadar insan kalksada yapacak bişey yok dediğin gibi zaten ağır iş yaomiyrm biseyler yapıp bitince tamm heryerimi uyuşmuş hissediyorum yatarken bide gebelikte varis çıktı bacaklarım agriyr yatınca pıhtı feln atar mı diye korkuyrm kendi kendime
EsraYsf Serapcemre aynen öyle valla benim 2.5 yasinda var şimdi bir oğlum benimde acayip uykum geliyor habere gözüm yatakta ama gel gör ki nereye uyuyorsun 🙈😁😁 cok arıyor insan hele ilk hamilelik müthiş ikinci de oyle 8lmuyor 😁
Mrv58 kadifemsii inşallah valla bı düzene koysam çok güzel.olacak bı kaç güne izine çıkıp gidecez ailelerin yanına orda belki çok fırsatım olmaz en iyisi gidene kadr da yatmak😀
LadyAnne Mrv58 Kac haftaliksin canim hic bir zarari olmazda uyuyum derken ogunlerini atlama ogun yemeklerini ye yine yat bisey olmaz bebegin besine ihtiyaci var sonucta uyuyup yemeyi ihmal etme yeter
Mrv58 LadyAnne 28+4 deyiz cnm bazen uyannca bı meyve feln yiyorum geri yatiyorum ama kahvaltim gecikiyor onu da şekerim düşmesin diye yiyorum gebelik şekerim var
LadyAnne Mrv58 ozamn canim daha dikkat etmelisin ben ilk aylarda oyleydim cok uyurdum ama ogunlerde kalkip yemegimi yiyip yine yatardim bebek besin almali sonucta bide senin sekerin varmis atlamaman lazim ogunlerini alarm falan kur duzene sok bence
Ftynur Mrv58 sürekli yatmak iyi değil canım olduğundan fazla elin ayağın şişer iş yapmasan bile evin içinde gezele gece uykunu uyu sadece
Mrv58 Ftynur valla keşke kış olmasaydı ne güzel yürüyüş yapip gelirdik öyle oda oda arada dolasrm artık