Linalinaa Yagmur34 Embu Kızlar Sağlıkla kucağımiza Almayı nasip etsin Rabbim Ne kadar korksakta gelcek bu bebisler Olsun Sonu Güzel 😍
Linalinaa Elisaceren aynı şekilde bende çok stres panik yaptım ama böylede bir yere waramayiz sakinlik çok önemliymis kızlar
Elisaceren Linalinaa evet ama insanın elinde değil çalısıyorum birde bütün herşeyi daha bitiremedim diye panik modundayım
_ipekkkkk Linalinaa İnşaÂllah korksakta önemli olan sağlık 🤲 Sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin rabbim cümlemize 🤲🌸
dilek6 Linalinaa son 75 bu gece çok kötüydüm ağzımdan iğrenç ekşi bi su gelip durdu sonra karnıma ağrılar girdi lavabodan çıkamadım aşırı daraldım dönmekten sağ sola zor uyudum 🥲
Sakinem212 Linalinaa son 24 kaldı korkunun ecele faydası yok valla mecbur doğuracaz ilk kızm ocağın başında doğru buda ocağın sonunda olacak 1 şubatta doğsa ne güzel olurdu .
Acemianne__ Linalinaa son 40 keşke ne zaman geleceklerini bilebilseydik ☺️ doğum şeklim bile belli değil ve hayatta en Nefret ettigim şey belirsizlikti. Bu hamilelikte alasını yaşadım 😂
Linalinaa Acemianne__ keşke bilebilsek canım sanırım seninde normal o zaman bend öyle istiyorum neyle karslascagmi blmiyom mesela duygular karmakarışık ama stres yok 😄