Yusufveannesi Kızlar Doğum yapalım 2 buçuk ay oldu hala kabızlık cekiyorım bugün geçer yarın geçer dedim hala geçmedi resmen kanıyor bilgisi olan varsa söylesin ???
Cismmpoyraz48 Yusufveannesi kanıyorsa bi doktora görünmen lazm canm kabızlıktan ıkınmadan makatta çatlama olmuş olblir ilerleyip basura cevirmeden git bence bende ilk dogumumdan snra yaşadım aynısını çok ihmal ettm doktora gitmeye cekindim basura cevirdi
sudamlasi Yusufveannesi kanama varsa Dr a gitmelisin çatlak olmuş olabilir her ıkınmada o çatlak kanıyodur belki
Yusufveannesi [bilinmeyen] bu sıcaklarda su içmemek mümkün mü canım içiyorum ama nafile geçmedi hala saçımı yoluyorum resmen ya
Yusufveannesi Cismmpoyraz48 aynen Bnde çekiniyorum ama yarın gitmeyi düşünüyorum peki alttan mı baktı canım
Cismmpoyraz48 Yusufveannesi evet çatlak basur varmi die ordan muyane ediyor cnm geç olmadan git önce sağlık valla utanmanin çekinmenin faydasi yok geçmiş olsun inşallah geçer tez zamanda
sudamlasi Yusufveannesi bi ara bende de oldu kantaron yağı kullandım ama uzun sürmemişti o kadar krem fln verir