Kumpr Bussra19 bende gece içiyordum yeni başladım 4 5 tane içmişimdir hatta dün gece içmedim çok fena mide bulantısı yaptı bende
Yagmurdgdgn13 Bussra19 ben günde iki kere kullanıyorum değerlerim düşük olduğu için. Aç karna kullanmak gerekiyor. Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 1 saat önce kullanıyorum
MelekAlyaM Bende kullanıyorum ama kan degerım 14 küsür cıkmıs acaba bıraksam mı cok kabızlık yaptı bende
Klcaysgl Arkadaşlar banada doktorum verdi gece iç aç kwrnina diye miğde bulantisi yapar diye başlamadim başka şekil nasil içebilirim sizçe
Bussra19 Klcaysgl bence en iyisi uyumadan once icmek ama uyumadan once bir iki saat bir sey yememekte fayda varmış ozellikle süt urunleri felan Sabah kahvaltidan önce icince miden daha kötü oluyor 🙈
dilek6 Bussra19 çok şükür herkeste problem olmuş ama bende neden bilmiyorum ama sabah 9.30 gibi alıyorum yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum aç kalırsam kötü oluyorum
pusatmom35 Bussra19 demir ilacı ferrum kullanıyorum sabah ac karnina midem bulandığı için yemekten bir saat sonra içiyorum doktorum onerdi