Ozlemyvz Aag06 teşhis kondu tekrar başka doktora gidecektim sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 21+ 6 haftalık hamileyim. Şuanda bir sorunum yok ama doktorum normal doğuma engel olabilir dedi. ben zaten daha önce de sezaryen olmuştum. Bir de doğru mu bilmiyorum ama belden uyuşmayı engelleyebiliyor diye bir şey duydum onu da doktoruma gidince soracağım
Aag06 Ozlemyvz offff offff cok.gicik sinir bozucu bi durum ya gecnis olsun sanada yaa insallah sorun olmaz dogumunda
Aag06 hepoyleolurzaten evet yaaa malesef salak gibi yataga yatmaya gitmedim of yatmisim sacma salak bi pozisyonda insallah tutulmustur tek gecici olsunda 1 haftada cekerim raziyim
Aag06 kkuubbrraa iste tek oldugum icin bebekle nasil gidicem bilemiyorum yarin olabilir ama suan bebegi hazirlayacak durumda dahi degilim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
deletedmom87894 Bebiscann aynen öyle canım sırt ağrısının bissürü hastalık belirtisinde olabileceğini gördüm hastane şart
Azizinannesi2 Aag06 İğne ağrısı oluyor sonradan ama senin bu anlattiklarin fıtık bnece bende çıkmıştı gorumcemden de ilaç kullanıyoruz yoksa ani harekette öyle kalıyorum valla 😂😂 geçmiş olsun şu an için sıcak bir duş yada kas gevşetici ve ağrı kesiciyi aynı anda alacaksın yoksa zor geçer
Aag06 Azizinannesi2 vallami yaaa eee sendeki fitik dogumda gebelikte sorun oldumu doktor bisey dedimi valla ilerisini bile dusunur oldum fitik denince ya🤦🏻♀️ o kadar ilacida icemen galiba emxirdigim icin
Zeyneperva24_06 Aag06 aynı durumu yaşıyorum erteleye erteleye sonunda 7 ocakda randevu aldım gidicem hem sirt hem bel bacak kalça ağrısı cok uzun süredir var artık dayanamiyorum bebegime bakamaz hale geldim skolyoz boyun düzleşmesi vardı simdi neler cikicak bilmiyorum ama iş göremez hale geldim bebegimle oynayamiyorum çok zoruma gidiyo sürekli uyusun dursun istiyorum çünkü berbat bi haldeyim ilgilenemiyorum bari uyusun diyorum 🤦♀️🙄
Aag06 Zeyneperva24_06 haaah ayni durumdayim bende iste ya uyusun surekli diyorum ama bide atak haftasindayiz 1 haftadir gunluk 2 saat uyuyor resmen uyku falan bisey kalmadi nolcak bilmiyorum ayy sizede gecmis olsun
Azizinannesi2 Aag06 ben bu doğumdan sonra öğrendim gorumcemde sonradan ogrendi olmazsa bugün mama falan içmiyor mu kullansan ilaç yoksa ağrı cekilecek ağrı değil yada sıcak bir duş al bakalım suyun ilistirmadan sen yarın güzelce hazirlanip doktora gidiyorsun bakalım o ne dicek
Zeyneperva24_06 Aag06 bizde öyle 4. ay atağı ,uyku gerilemesi, rezalet bi durumdayim yanlız büyütüyorum zaten eşimde yok çoğu zaman . Umarım bu randevuya gidebilirim 🥺 arada bi ağrı vuruyo beynimden aşağı kaynar sular dökülüyo sanki sanırım fıtık oluşuyo
Aag06 Azizinannesi2 i sallah gidebilirim yaa bakalim offf cekilecek gibi degil aha tam uyuttum kalkiyim bi dusa giriyim dedim geri uyandi zirlayarak yaa bu bebede beni deli edecek 1 haftadir valla 24 saat kucagimda resmen yaaa bana acı sus diyom iyice bagiriyor dengesiz bebe yaaa
Aag06 Zeyneperva24_06 ayni sekildehim valla tekim bende benimkide oyle bi var bi yok yogun sekilde kosturuyor hastaneye bile gidecek halim yok yani evde yaslilar gibi duvara tutunarak 2 buklum yuruyorum valla yaaa
Zeyneperva24_06 Aag06 eşin gelebiliyosa çabuk gelmeye çalışsın eğer tam anlamıyla tutulursan adım dahi atamazsın 1 gün bunu yaşadım bebegim ağlamaktan helak oldu da beşiğe eğilip alamadım o ağladı ben ağladım yürütemedigim için telefona da ulaşıp kimseyi cagıramadim Allah yardım etti de geçde olsa birileri geldi yanıma bebegime baktilar eşim gelene kadar
Aag06 Zeyneperva24_06 insallah olmaz ya ne zaman gelir belli degil ani bizeyde gelir tabi ama simdilik demedim bakalim gelecek kimse yok cunku