aysnrsvs Katze8sirac kan testi yaptırın gebelik testleriyle uğraşmayın geliyorum demiş bebiş ☺️ hayırlı olsun
Katze8sirac Sevimlianne_adayi yaaaa peki şu an normale bindi mi bende öğrendiğimden beri sağ kasığıma sancı girdi
Sevimlianne_adayi Katze8sirac bilmiyorum dün bir önceki yaptığımdan daha silikti bugün tekrar kaset test alıp denicem bakalım canım yazarmı sana da
Papatyam63 Katze8sirac normal canım sanki adat olacaksın gibi oluyor belinde ağrır ama bol dinlen dana çok küçük tutsun kendini
Brfnkyldz @Katze8sirac hayırlı olsun eğer imkan varsa özel hastanelerin acilleri yapıyor 1 saat içinde de çıkıyor sonuç Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 😊
Beybisininannesi Katze8sirac teste göre evet ama daha çok yeni 3 haftalık falan çıkar büyük ihtimalle Yarın sabah kan vermeye gidersiniz 😊
belmayamac Katze8sirac Ayy minik bir bebiş geliyor 🥰 Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah
Katze8sirac Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim ☺️ Allah hepinizin gönlüne göre versin ben 1 yıldır deniyorum olmuyordu ve bu ay kendimi terbiye etmeye karar verdim programları sildim gebeliğe dair herşeyi sildim takip ettiğim sayfalardan çıktım eşime de söyledim bana çocuk lafı etmeyin ben istemiyorum dedim asla özel birşey yapmadım ayaklarımı havaya kaldırmadım mesela hemen kalktım dışa aksın dedim kafama takmadım bence bunun etkisi çok büyük oldu ben yarın kan vereceğim inşallah istediğim sonucu alırım sizlerde inşallah en yakın zaman da tadarsınız bu duyguyu içim kıpır kıpır ❤️❤️❤️❤️ 1mercimek_annesi Kvser Aysehsdmr @Abc34 @Papatyam63 @Evrim1906 @SuRam @belmayamac @Melisssssss @Yagmurdgdgn13
Kvser Katze8sirac gözün Aydın canım inşallah sağlıkla gelir dünyaya 🥰 rabbim bu duyguyu bana da yaşatsın adetim 6 ocakta dua eder misin bana 🙏🏻🥺