Fatma_nur17 Kızlar göğüsüm şişti ve süt gelmiyor cuma gününden beri emziriyorum sürekli bişeyler yiyorum olmuyor sağıyorum bı kaç damla geliyor onu vermeye çalışıyorum bende ne yapabilirim göğüs uçlarımds yâra oldu sütüm var şişti ama gelmiyor
Haticebt Fatma_nur17 sıcak su torbası koyarak ve masaj yaparak sağmayı deneyin inşallah rahatlarsınız ve bebeğiniz de güzelce emer
nergiii Fatma_nur17 ılık duş alıp duşta göğüslerinize masaj yapın uzun süre. Pompalamaktan vazgeçmeyin canınız yansa bile. Ama ateş sıtmaya çevirirse mastit doktora başvurun
Zeynep_dua Fatma_nur17 duş un altına griin suyu goguslerinize gelecek şekilde durun c şeklinde iki yöne de masaj yapın sütü akiyin biraz fahatlayacaksinjz gögusunuzun uc kısmını sıkın açıyor biraz ama belki gogus ucunuz tam acilmamist9r
Erez Fatma_nur17 Bol bol masaj ve sagma ile bu isi cozebilirsin. Goguslerine soguk beyaz lahana yapraklari koyabilirsin. Ucu icin de ayva cekirdegi jeli cok iyi geliyor
Deniz1121 Benimde öyleydi sezeryan olmuştum, her gün duşa girdim sıcak suyu göğüslerime tutarak masaj yaptım ve gelmeye başladı