hilalavciiii sanslibiranne gebeliğimin başından beni lierac kullanıyorum hiç çatlamadım 28 haftalığım güzel bir krem doktorumun tavsiyesi üzerine almıştım bi de badem yağı ile destekliyorum
MerveeD Deletedmom623737 aynen oyle malesef bildiğim halde yınede yalamaya devam edecegm annem ıkı cocuk dogurmasına ragmen tek bır tane catlagı yok inşallah anneme cekerım de benım de olmaz 🙏
Ckrhll Vücut nemlendirici krem ve bebe yağı kullandım doktorumun söylediği sadece vücudumun nemlenmesi gerektiği idi özel kremlere gerek yoktu. Ne yaparsanız yapın çatlayacak yerlere hiç bir krem dur demiyor tamamen kişinin vücut yapısıyla alakalı
Deletedmom623737 Asli1514 Fark etmiyor canım zeytin yağı kullan ben şimdi onu daha cok kullanmaya başlayacağım daha cogalmaz inşallah
elftrndmrci Nisan4523 ben bikere vazelin sürdüm kremim bitmişti kaşıntıdan öldüm ya 3 kez duş aldım. Derim yanmış gibi oldu🥺 sanırım cildim atopik olduğu için,
elftrndmrci sanslibiranne 37+2yim bende. Karnım büyümeden mustela kullanmaya başladım. Hiç çatlağım yok. Ama genetik faktörü çok etkili, annem hiç bişey kullanmamıs 4 doğumu var tek çiziği yok. Ondan çatlasanız da üzülmeyin, yinede nemlenmeyi ihmal etmeyin☺️
Elif5561 Nisan4523 aynen bende vazelin kullanıyorum benim daha erken 20. Haftayım inşallah faydasını görürüm.
Nisan4523 Elif5561 İnşallah görürsünüz. Bende işe yaradı gibi. Gerçi daha 4 haftaya yakın zamanım var doğuma kadar. Belli olmaz tabi. Ama yine de bu zamana kadar getirmesi bile süper bence.
Bussra19 sanslibiranne can sanslibiranne canım benimde senin gici cok erken başladı kaşıntılarım uyuyamiyordum her yerimi yırtmıştım 😅 doktorum tahlil felan istemedi hametan merhem verdi sürdüğüm an kesildi kaşıntılarım hemde çatlak olmasını engelliyormus merhem