annesinin_beybisi kızlar normalde zaten kilolu biriyim bu yüzden horluyorum ama 1 haftadır da gribim burnum tıkalı aşırı horluyorum dün gece kendi sesimle uyandım o kadar yani eşim benim yüzümden uyuyamıyor buna bir çözüm yok mu hastahaneye gittim kilo ver dedi . bugünden itibaren yediklerime dikkat edicem . burun bandı vs. işe yaramaz mi deneyen var mı ya da farklı bir çözümü olan ?
annesinin_beybisi annesinin_beybisi bir de horlamam da bir değişik sanki nefes alamıyor muşum gibi , uyku apnesi mi acaba
emminnee annesinin_beybisi Bende burda bekleyeyim benim eşimde aynı 😔 Ama asla kendi sesine uyanmaz 😂
nevarneyokk annesinin_beybisi Breathe Right burun bandını dene bi kuzu gripken falan gece hep rahat uyumamı sağlar
Mysaa annesinin_beybisi canım klinik vs demişsin o zman sende uyku apnesi var küçük dilin felan sarkık mı bunun ilk cözumu kilo vermek kilo verme ile kurtulabilirsin 2. Kısımsa bu testi yaptırıyorsun sonra da ameliyat olman gerekiyor küçük dili kırpıyolar biraz toparlıyolar vs zaten ameliyat ismini yaz açıklaması çıkar 🙂 çok geçmiş olsun ama diğer seyleri de bi dene uykunu kaliteleştir biraz belki öyle de düzelir denemekte fayda var he birde yatmadan en az 2 saat önce su dahi içme canım
burcuacrr annesinin_beybisi Benim eşim de aynı. Nefessiz kalıyormuş gibi. Uyku apnesi var. Ameliyat olması gerek . Kayinvalidem çok horlardi. Zayıflama ameliyatı olunca kilo verince horlama birden kesildi. Kilo horlamaya çok etkili.
annesinin_beybisi emminnee gerçekten iğrenç birşey bir otobüste vs. uykun gelince uyuma şansın yok rezil oluyosun . 😐
emminnee annesinin_beybisi Çözüm bence doktora gitmek ama bazen çözüm de olmuyor. Benim eşim gitmiyor ben horlamam diyor 😂 Bazen uyanınca ses kaydına alıp ona gönderiyorum geceleri sabah dinlesin diye 😂 Burun bandı denemediyseniz onu deneyin derim bilmem işe yarar mı
annesinin_beybisi emminnee doktora gittim uyku kliniğine gidiceksin diyor orda beni birkaç gece yatırıp uykularımı izleyeceklermis ve uyku kliniği de her yerde yok odası imkansız yani onu yapamam da doktor kilo ver diyor başka çare yok diyor 😁 burun bandını sırf eşim icin deniycem çünkü çok rahatsız edici olduğunun farkındayım 😐 zaten erkekler hicbir zaman kabul etmez ama erkeklerin horlaması normal iş stresi, yorgunluk tabi kötü bir durum senin için de zor olmalı nasıl uyuyosun😁
Armess_loya Günaydın, acaba uyku apnesi gibi bir sorun mu yaşıyorsun canım,birde geniz eti uzunluğu da horlama yapabilir kulak boğaz burun doktoruna da bir görün istersen geçmiş olsun 🌸
annesinin_beybisi Armess_loya kulak burun boğaza gittim geniz etiyle alakalı bir sorunum yokmuş canım bana da uyku apnesi gibi geldi çünkü. normal bir horlama değil sanki nefes alamıyorum da tıkanıyor muşum gibi bir horlama . ve mesela 5 _6 kilo bile versem bu horlama azalıyor onu farkettim bir de yatmadan birkaç saat önce birşeyler yersem artıyor. sanırım tek çarem kilo verip bunlara dikkat etmek bir de burun bandını deniycem
emminnee annesinin_beybisi Uyuyamıyorum 😂 Benim eşim yüzü tavana yani yukarı dönükken horluyor hep bütün gecem aşkım yan dön uyu demekle geçiyor 😂 Babası horluyor uyutmuyor bebesi tekmeliyor uyutmuyor 😂 Alıştım ama artık
annesinin_beybisi Mysaa hayır küçük dilim sarkık değil canım ama ağzım kapalı asla uyuyamam boğulacak gibi hissediyorum. ben kilo vermekle çözüleceğini düşünüyorum ama şuan 4+4 hamileyim kilo almama gibi bir şansım yok gibi ileride. kesin bir çözüm olmasa da ben yediklerine dikkat edicem en azından almamaya çalışayım
Mysaa annesinin_beybisi uyku apnesi olanlarda genelde küçük dil de de problem oluyorda o nedenle sordum canım 😊 Dr.murat Karaman sayfasında uyku apnesi ile ilgili paylasımlar yapıyordu kendisi bu alanda uzman 2016 senesinde beraber calısmıstık hala duruyorsa sayfası biraz bakın istersen canım çok geçmiş olsun
Mysaa annesinin_beybisi https://instagram.com/prof.dr.muratkaraman?utm_medium=copy_link Bak canım bu sayfası eskiden baya eskiden medipolde idi şimdi acıbademde ama yinede bilgilenirsin belki 😊
T2511- annesinin_beybisi bende de o problem var 😔horluyorum yanı. Doktor küçük dilimin normalden biraz daha uzun olduğunu ve operasyonla onu küçültmek gerektiğini söyledi ama eşim ameliyat olmamı istemiyor bende bir yere gittiğimde vs rahat hissetmiyorum kendimi çok kötü bir durum 😕
Morprenses annesinin_beybisi bende de oluyor ama kronik alerjim var burnum hep tıkalı ve kemiğim eğri ondan oluyor bu ara kilo da aldım hamilelikten. Bant falan işe yaramadı bende. Hamileyken bişey yapamazsın hamilelikten sonra KBB geniş eti kemik eğriliği falan var mı bakar
annesinin_beybisi T2511- burun aparatları varmış şimdi internetten baktım ise yarar mi acaba . benim küçük dille ilgisi oldugnu sanmıyorum çünkü kilo verdiğimde horlamıyorum 16 kilo vermiştim yazın horlamam tamamen kesilmişti ama geri aldim ne yazik ki😐
vuslatim34 annesinin_beybisi ayy valla çok kötü horlamak . Kuzenimin eşi horluyor bu yüzden beraber yatmıyorlar ve sürekli tartışıyorlar bu konuda ama kızın elinde değil. Çok kilolu belki istese zayıflar. kuzenimde zayıflamasını istiyor ama kız zayıflamayınca iyice üstüne gidiyor.
annesinin_beybisi vuslatim34 ama hata ediyorlar horlamak insanın elinde olan birsey değil tabi zayiflasa iyi olur ama zayıflamak da kolay değil yani . horlamak çok kötü görümcem bize gelmişti tatile ve bir gece tv izlerken koltukta uyuya kaldı onun da aşırı kilosu var öyle bir horlamaya başladı ki yani yanında oturamadim bile allah eşine sabır versin dedim😐 benim eşim birşey demiyor kırmamak için saniirm ama ben anlıyorum kendi sesime uyanıyorum bakiyorum adam hâlâ uyuyamamış