Emirasaf-annesi Bütün gece çatı ağrısı çektim öyle böyle değil uykudan uyandırdı beni yatakta dönmek imkansız gibi biseydi sağa dönmek sola dönmek için önce kalkıp oturuyordum sonra dönüyordum belim kasıklarım ağrıyor benim kuzucuk da hafif hafif hareket ediyor
Melisaa12 Emirasaf-annesi bende aynı şekil ve elimden bir şey gelmiyor tüm gece resmen nerden baksan iki saat uyumuşumdur. Bu ağrıyı hafifletecek bir şeyler biliyor musunuz
prensesannesiiiiiiii Emirasaf-annesi ben bunu 28. Haftamdan beridir yasıyorum suan 37 yin hala aynı geceleri dönmek cok zor dediğimiz gibi önce ayağa kalkıp öyle dönüyorum ve bebeğin hareketlerini resmen vajinamda hissediyorum doğum kanalına girdi mi acaba doktoruna sordum gelişi baş aşağı bebekler doğum kanalına doğum anında girer dedi burda hiç öyle okumadım doktorları doğum kanalında diye bilgi verilenler var
Ayse190750 Aynı durum bende de var ara ara giriyor ama huzur vermiyor sağa sola dönmelerim çok zorlaştı
DamlaAli Emirasaf-annesi neden bıraktın? Ben aynı ağrılar sebebiyle doktora gittiğimde magnezyum verdi. Kullandım ve bir haftada baya fark etti. Şu anda devam ediyorum kullanmaya. Farkını görüyorum. Bence sen de kullanmalısın.