İyi akşamlar hanımlar ikili tarama testiniz renkli ultorosonda mı bakıldı yoksa renksiz olanda mı?ben Bağcılar medicine hastanesinde Bugün yaptırdım renksiz olanda yapıldı ve 235 lira
Yani normal muayneden bi farkı Yok ayrıca kendi doktorum degil ultosona yönlendirildim...
Normalde yarın doktoruma randevum vardı önceden gidip kanı veriyim yarın da ultorsona bakar sadece detaylı ve renkli olur diye düşünmüştüm ama şaşırdım.yarın kendisi ile bunu görüşücem
    Ben doktora gidince usg ile bakalım dedi boyunu ölçtü ensesini ölçtü ikili tarama zamanı gelmiş kan verelim dedii o kadar ☺️ Sonucunu bekliyorum bu arada ben devlet hastanesine gidiyorum ☺️
      Peony daha yarın muayne ücreti de vericem 75 tl bakalım nasıl olucak bilmiyorum.çok saçma be sistem böyle olduğunu bilmiyordum.
      Acaralp ikili tarama renksiz ultrasonda bakılıyor normal muayne gibi ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıp ölçümleri yapılıyor doktor ölçümleri rapora yazıyor hemen ardından gidip kan veriyorsunuz sonuçlar 1 hafta 10 güne kadar çıkıyor
        Ceviz ben özele gidiyorum ama devlete gitmek daha mantıklı herhalde bi ilgisiz alakasızlar kalp atışını dinledik 8haftda bidaha bana şu tarihte gel falan bile demedi.hadi biz heyecan yaptık o telaşla unuttuk çünkü bi düştüğüm vardı benim geçen sene.muayne olduk eşime dedim ya bu kadın bize şu tarihte gelin falan bile demedi dedim😂kendim 11+2 yiim rendevu aldım kendi kendime ama bu konuşları yarın kendisi ile konuşucam agızlarından zorla laf alıyoruz yahu anlamadım valla
        Nurten teşekkür ederim ama arkadaşıma Tekirdağ’da renkli ultrosonla bakıp hatta görüntü vermişler bende ondan merak ettim
          Acaralp hastaneye göre değişiyor demek ki benim gittiğim hastanede ikili tarama siyah beyaz şeklinde yapıldı detaylı ultrason yaptırdığımda renkli şekilde bakıldı