Anneoluyorummmm @yagizinannesii Katılıyorum canım Dünya markası bir ürünün kötü olduğunu söylüyorlar 😂komik.
kucukhobby-11 Anneoluyorummmm dove, pantene de dünya markası neden onları kullanmıyoruz bebeklerimiz için 😂
yagizinannesii Anneoluyorummmm valla bütün ürünlerim mustela ve aksine hiç problem yaşamadım. Doktorlarda öneriyor şahsennn 😉
kucukhobby-11 Anneoluyorummmm aldığınız ürünün içindekileri tek tek Google a yazın bakın sncak o zaman anlayacaksınız sanırım
PrensesAnnesi4 Ayzen91 Deterjan roxy sabun tozu kullandim ben zaten bir yaşa kadar yumoş kullanmiyorum ilk kizimdada oyle yapmistim bundada oyle yapicam pisik kremide sudocrem kullanicam masaj yagina pek gerek yok ama yag olarakta dalin aldim
minikkoalaam ben deterjan olarak baby’s green aldim. sebamed de cok unlu bi marka ve iyi diye biliyodum bebek sampuani aldim ama icerigini ogrenince iade ettim. 🤷🏻♀️
Nurakin077 Ayzen91 canım benim ablam dura granül kullanıyor yeğenimin çamaşırları da bu bir ikincisi ise ben de aynısını alacağım hem kokusu çok hafif asla dokunan bir konu yok rahatsız edici bebek bakımı içinde tüm ürünleri ben mustela almayı düşünüyorum https://ty.gl/5badxhvoba Bu seyi incele araştır kendimde mustela çatlak yağı kullanıyorum ben çok memnunum adla kokusu yok yani doğal bir ürün araştır derim eğer sağ uygun bir marka dersen sebamed olabilir ama müsteşarı çevremde kullanan ve beğenen çok fazla kişi var
kucukhobby-11 yagizinannesii siz burdan devam edin kandırılmaya sizi uyandırmaya çalıştığımı hatırlarsınız umarım 😂
kucukhobby-11 yagizinannesii ben kendim için de kullanmam mustelayı, doğal içerikli sabun kullanıyorum. O kadar parayı doğal zannettiğim bir ürüne veremem üzgünüm. Kazıklanmış hissiyatını her gün yaşıyoruz zaten bu ülkede 🥲
Lulikli Ayzen91 deterjan olarak siveno aldım canım içeriği çok güzel ve mis gibi kokuyor. Bakım ürünü de set olarak mustela aldım
Ayzen91 Lulikli supermarkette satılan bı urun degıl sanırım herkes yazmıs ama netten almak en mantıklısı sanırım 😇
Poyrazin_annesi Duru granül sabun aldm ama memnun degılım kalıntı bırakıyor. Pişik kremı unı baby aldm Bn içerıgı temız olan bısey olduguna ınanmıyrm sonucta hepsınde koruyucu madde var oyuzden dalin şampuan aldm sonucta çoğumuz dalinle buyuduk 🥰
Ayzen91 Poyrazin_annesi duru granul sabunun kalıntı bırakmasından korkuyorum ben de sıvı deterjan tercıh etmek daha mı mantıklı dıyorum bazen 😇
glzglz Poyrazin_annesi sıcak su ile eritip sıvı deterjan gibi deterjan bölümüne döktüğünüzde kalıntı bırakmıyor.
Ayzen91 BirPatiSever sudo kremı ben kendıme de kullanmıstım gebelıkten once ınce tabaka halınde cıldıme suruyordum ıyı gelıyordu ınsallah bebeklerımızde de ıse yarar 😇😇
Ayzen91 Gizemturanli tabıı kı mutlaka denerım her turlu onerıge acıgım su an cok tesekkur edıyorum 😇🌸
Ayzen91 kucukhobby-11 mustelanın ıcerıgı zararlı mı yararlı mı bılemedım bıraz nette baktım ıkı turlu de dıyen var kuzenım hemsıre ıkı kızına da mustela kullandı gercı bılemıyorum ben de tam 🤦🏼♀️
kucukhobby-11 Ayzen91 internet tartışmalarına değil direkt ürünün arkasındaki içeriği araştırırsanız zararlı olduğunu görürsünüz ☺️ ürünler kısa vadede bir zarar vermemiş olabilir
Ayzen91 eeebruuu cok tesekkur ederım canım masallah Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın 😇🙏🏻 Unı baby cok tavsıye eden var🤩
Ayzen91 hepoyleolurzaten cok tesekkur ederım 🌸pekı granul halınde ya yıkama sonrasında ustunde kalıntı oluyor mu camasırların bebek bolumunde mı yıkıyorsunuz kac derecede bır de yumusatıcı ne marka urun kullanıyosunuz acaba 😇
hepoyleolurzaten Ayzen91 Hayır hiç kalıntı sorunuyla karşılaşmadım. 🤗 Günlük programda 30°de yıkıyorum, yumuşatıcı kullanmıyorum 🥰
Ayzen91 kucukhobby-11 sız hangı marka urunlerı tercıh ettınız acaba yanı ısın ıcındeysenız bızden daha fazla bılgıye sahıpsınızdır ılla kı benım net bılgım olmadıgı ıcın forum baslıgı acmıstım zaten 😇