miyopmom öncelikle cok geçmis olsun. Ben 21. Haftamda korona oldum ve aşısızdım. Normal kullandıgımız vitaminlere ek olarak; c vitamini, meyve, et suyu tavuk suyu gibi vitaminli corbalar, turşu, bol su.. sirkeli su ile gargara. Öksürük varsa eğer ballı süt, ıhlamur, ballı limonlu su gibi bogazınızı yumusatıcak icecekler, tereyağlı pekmez veya sızma zeytinyaglı ceviz karısımlı pekmez.. bende öksürük coktu söylediklerimi karısık olarak sabah aksam yapıyordum azaltmamı sağladı özellikle pekmez ve bal cok ise yarıyor yag ile ısıtıp ılıyınca yemeniz gerekiyor internetten arastırabilirsiniz. Ve öksürük icin zeytinyagı ve sarımsak karısımı yapıp yatmadan ayaklarımın altına sürüp corap giyip yatıyordum. Sabahları uyanınca bir sarımsağı 5-6 parçaya bölüp su ile yutuyordum. Covid istahsızlık yapıyor ama bol bol yemeye calısın ben kussam bile en kötü meyve ile bastırıyordum kendimi. Ben ilk 3-4 gün hiç uyuyamamıstım geceleri terlemekten. Ateş yoktu ama aşırı terleme yaşadım 1 hafta boyunca. Ek olarak covid kanda pıhtılasmayı artırdıgı icin doktoruma sorup kan sulandırıcı igne kullandım. Karantinam bittikten 1 hafta sonra d dimer testi vermistim yüksek cıktıgı icin kan sulandırıcıya devam ediyorum. Şuan 27. Haftamdayım bebek sağlıklı içinizi ferah tutun bende hep bebeğe birsey olur mu diye korkuyordum çok şükür bir sıkıntı olmadı. Çok zorlu bir süreç psikolojik olarakta çok sıkıntı yaşıyor insan . Rabbim tüm hastalara şifa versin bebislerimizi korusun