Lifeis Covid e doğum üstü yakalanan var mı sevgili anneler çok merak ediyorum. Ben yakalandım ve doğumum haftaya.
Alcerem Lifeis benimde 37 hafta 5 gün covidde 3. Günüm. Çok korkuyorum doğum yapmaktan. Doktorum dua edelim suyun gelmesin dedi. Doğumu eğitim araştırmalar yapıyor ben bile giremiyorum dedi. Çok korkuyorum çok. Senin doktorun yapıcak mı doğumunu
Lifeis Benim son zamanlarım sezaryen olacak cuma randevum var. Bekleyelim acil bir şey olursa hemen alırız dedi. Ama doğumdan sonra covid serviste yatırıyoruz dediler. Muhtemelen pozitifken doğuma giricem
Lifeis aysenurtc ebelerle sormuştum ben doğumdan sonra covid serviste yatırıyoruz dediler. Belli aralıklarla gelip sizi de bebeği de kontrol ediyoruz dediler.
aysenurtc Lifeis anne ve bebeği aynı odaya yatırıyorlar değil mi emzirmesine izin veriyorlar mı sordunuz mu? Ben de bugün + olduğumu öğrendim 38+6 tüm doğum haftaya olur heralde bilmiyorum 😭
Lifeis aysenurtc özel hastane ama emzirebiliyorsunuz tabi. Maskeyle.. bana arkadaşım doğumdan sonra enfeksiyon testi işte bebek için demişti. Bakalım cumaya kadar belki duzelirim negatif çıkar testim. Kısmet tabi.