baby89 Merhabalar bebek hastanede kapı süsü yastığı ve sepeti ile sipariş verdiğiniz sayfalar varsa öneride bulunur musunuz???
RumeysaNur34 baby89 kapı süsünü ve tülünü Soner_sus_bebek den sipariş verdim hastane çıkışında isimli yastık da dahildi o yüzden ayrıca almadım 😇
SekerAnne baby89 benimki daha gelmedi ama instagramda baykuscraft diye bir siteden sadece kapı süsü sipariş verdim
baby89 RumeysaNur34 bende ordan verdim ama 12 gün oldu dönmediler bile siparişiniz hazır yollucaz diye aşırı ilgisizlik yaptılar
RumeysaNur34 baby89 cidden mi belki yoğunluk vardır inanın bir haftanın içinde hazırlandı kargolandı bir sonraki hafta elime ulaştı
Kelebekk-0307 Fiyatlar nasıl yaptırdığınız yerlerde ? Ben makrome olanlardan istiyorum ama çok pahalı uyguna yaptıran var mı?
Nurgulbzkrt Kelebekk-0307 160 tlye yapıyorum isme özel bulut kasnağa https://resimyukle.io/r/zWED7cYagz
baby89 RumeysaNur34 valla ben sipariş ettim 12 gün bekledim ses bile cıkmadı bile yazıyorum cevap vermiyolar gördükleri halde
SekerAnne Yalova77 ben de birkaç siteye daha detaylı baktım ama burda çeşit çoktu gerçekten 170 TL ye yaptırdım kargo dahil 40 cm
SekerAnne Yalova77 evet canım her şeyi kendin belirliyorsun bu model vardı ben bir iki yerin rengi ile oynadım
baby89 Herkese cevap verdiği için teşekkür ederim peki istanbul içi oda süsleme için öneriniz var mı??
RumeysaNur34 baby89 şaşırdım hatta bende burada görüp yaptırdım yaptıran annelerde çok memnun ama şansına öyle olmuş sende de