hafsam_omerim Hep bana çok gereksiz gelirdi. İlk kızımda da hiç istemedim saçma geliyordu ama şimdi ufak da olsa aile arasında bişey yapmak istiyorum daha 8haftalık hamileyim. Siz ne dersiniz?
ArenAsilmomm hafsam_omerim bende abartı bişeye gerek duymadım arka fon, hazırlık, misafir vs gibi. Bir tek balon yaptırdım sadece ve güzel oldu
asyaa0 hafsam_omerim Bence güzel olur 😊 ben sadece cinsiyet balonu ve pasta aldım o şekilde sade küçük bir şey yaptık aile arasında
Afide__ hafsam_omerim benim hiç yapmaya niyetim yoktu kiz kardeşim evde pastacilk yapıyor heves etti abla yapalim diye pastasını yaptı doktordan cinsiyeti kağıda yazmasını istedi bi iki balon akşam yemeği niyetine yiyecek pasta börek yaptı bide balonlar harika oldu ben istememis olmama rağmen baya heyecanlı oldu aile arasında sadece annem kardeşim vardi başka kimseye gerek yok😁 öyle iyiki yapmış kardeşim bana içinizde varsa yapın heyecanlı oluyor 🤗
Ysgl26 Bence hiç gerek yok. Zaten ben sevmem böyle şeyleri. Şu devirde boşa masraf yapmayın bence. Muayene ücretleri doğum ücretleri bebeğe alınacak eşyalar herşeye zam üstüne zam yağarken hiç gereği yok. Ama siz bilirsiniz yine de
hafsam_omerim Ysgl26 yok kız sadece balon alıp patlatcam başka hiçbir şey yapmicam diğer şeyleri bende gereksiz buluyorum
Ysgl26 hafsam_omerim hevesin varsa yap o zaman :) ne bileyim illaki pastası böreği oluyo ya ondan dedim yani
hafsam_omerim Ysgl26 ya ben Almanyadayım tüm aile Türkiye de 😀 herkesi watsapdan görüntülü arayacam bi balon patlatcam bitti gitti pasta börek yok🤭