prensesinannesi7 Kızlar 6 haftalık hamileyim ve düşük tehlikem var kanamam da var biraz önce camasirimda beyaz et parçasına benzer bişey buldum bebeğim düşmüş olabilir mi düşen bebek beyaz et parçası gibi mi olur
poncikveannesii prensesinannesi7 doktora gidin Allah aşkına burda odur yada değildir denilse gitmiycekmisiniz çok tehlikeli böyle birşeyi burda sormak hemen acile gidin
Ceyduygu prensesinannesi7 Benim bebeğim düştü ama bebek olduğu belliydi 6 Haftalikti kesesi belli oluyordu. O parçayı da alıp hastaneye gidin
asyaa0 prensesinannesi7 Canım hastaneye gidip baktır inşallah düşmemiştir🙏 et parçası gibi dediğin şey beyaz pıhtı gibi mi bazen öyle sümüksü akıntı olabiliyor
ArenAsilmomm prensesinannesi7 canım benim istersen doktora gidip bi doktorla görüş herkeste aynı olmayabiliyor :(
prensesinannesi7 poncikveannesii hap iğne serum hepsini kullanıyorum doktor artık elimizden bişey gelmez düşmek isterse tutamayiz dedi
ArenAsilmomm Ceyduygu ay geçmiş olsun 6 haftalıkken belli olmasına şaşırdım anneminde düşmüş erkek bebekmiş çok belli oluyordu bildiğin bebekti diyor anlatıyor şaşırıyorum çok üzücü :(
mucizegebelik6 prensesinannesi7 korkma bende hap fitil igne kullanıyordum 6. Hafta başladı kanama tam 3 hafta sürdü bide tup bebeğim. Kanama şeklin nasıl peceteye mi geliyo yoksa ic çamaşırını doldurucak sekilde mi. Benim de Pıhtı gibi geldiği zamanlar oluyordu
asyaa0 prensesinannesi7 O zaman bence o vajinadan gelen normal bir akıntı herkeste oluyor canım canını sıkma 🌸 yine de içini rahatlatmak adına doktora gidip bebeğine baktırabilirsin
Ceyduygu ArenAsilmomm Bebek değildi tam oldam cenin gibiydi. Dışarıda gri renkte kese vardı. Ben uzun süre etkisinde kalmıştım görmek iyi değil gerçekten. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
prensesinannesi7 mucizegebelik6 Bazen leke şeklinde bazen çamaşırı iyice kirletiyor bazen tam kan bazen kahverengi akıntı şeklinde oluyor bir haftadır
beren1901 prensesinannesi7 düşen parça bebeğin kesesi olabilir canım hastaneye git bencede.benimde kanamam varken çok gittim doktora düşük yapıyorum diye.doktor beyaz parça düşerse bebek düşmüş demektir demişti
mucizegebelik6 prensesinannesi7 benimde oyle ilerledi ben hic WC harici kalkmıyordum ayağımın altına iki yastık koyup yatiyordum canım
prensesinannesi7 mucizegebelik6 öyle yapıyorum hiç bişey yapmamaya çalışıyorum elimden sadce dua geliyor
mucizegebelik6 prensesinannesi7 kuzum herseyden once sunu düşün. Eğer saglikli gebelikse dusmucektir insalah. Yarın sabah gidersiniz baktırırsınız kalp atışı duymazsanizda sıkıntı yapma biz 8. Haftada fln gittik kalp atışı icin. Hareket etmeden yat burdaki genel olarak olumsuz eleştirileri de düşünme. Telefonunu kapat ve uyumaya çalış bebeğin icin stresten uzak dur.
Gstml41 prensesinannesi7 merhaba çok geçmiş olsun aynı sıkıntı bende de vardı.bebde 6 haftalık yım bugün bi kaç gün ara ara kahve rengi lekeler dün pembeye döndü bugün doktor kese yerinde duruyo dedikten sonra bi saat içinde kanamam arttı hemen hastaneye gittik yatırdılar.akşamda doktor geldi muayene etti kese görünmüyor dedi.yani kese düşmüş.olacaksa önüne geçilmiyo.inşallah seninki tutunur.benim rahimde bi sıkıntı varmış galiba bakalım 10 gün sonra tekrar bakacak ona göre beni yönlendirecek.çok geçmiş olsun tekrar.
Mikmikbuk prensesinannesi7 Kanama da olur diye düşünüyorum, beyaz parça akıntıdan kaynaklı olabilir mi