Hapyymami Kızlar bugün dış gebeliği okudum internette ve korktum açıkcası yani dış gebelik nasıl olur kan değerleri vs benim beta değerim şu şekilde 61 227- 813-2016 yani çok korktum biraz anlatırmısınız aranızda dış gebelik yaşayan varsa?
Bernako Hapyymami yüksek değer olup kese görünmezse dış gebeliktir. Geç farkedilirse tüpü patlatır. Erken farketmeyle ilaçla düşürülür. çok tehlikeli ben yaşadım allah kimseye yaşatmasın 🙏🏻
Bernako Hapyymami son değer 2016 ? Hafta içi muayene ol. Benim 1700 dü hiç farketmemişim tüp patlayınca farkettikki dış gebelikmiş
Bernako Hapyymami bi gün çalışırken şiddetli ağrım oldu kasıklarımda sonra batına yayıldı. Öğlen çıktım doktorun yanına ultrasonda görmedi sıvı gördü sadece. Değere baktığında yüksekti beta. Sonra acil ameliyat
Hapyymami ArenAsilmomm daha doktora gitmedim erken gebelik testinde öğrendim hamile olduğumu 5.haftaya girerken giderim doktara diye düşündüm ama karşıma çıktı dış gebelik okudum korktum açıksı
ArenAsilmomm Hapyymami bildiğim kadarıyla konuşuyorum bana göre değerlerin çok güzel içini ferah tut ve pzt günü doktora git derim en azından kafan takılmaz bu şekilde
ArenAsilmomm Hapyymami boşuna kendini kasma kuzucum benim ilk değerim 534 2. Değerim 1880 di doktor bidaha da beta ya bakmadı kese göründü zaten muhtemelen keseni görürsün pazartesi git derim mutlaka