kizannesi_1004 Kızlar merhaba yarın akşamüzeri evimde olurlar ilk gün ve uzak yoldan gelecekler güzel yemekler yapayım diyorum menü öneriniz var mı özellikle kıymalı bir ana yemek tavsiyenizi alırım Ha bir de tatlı yapasımm hiiiç yok :(
Kbrayankkk2 kizannesi_1004 Patlıcanlı köfte sarma yanina pirinc pilavi salata bide corba yap tamamdir
asel35ece kizannesi_1004 patlıcan bu mevsimde tad olarak nasıl olur bilemedim bence fırına köfteli sebzeli(sogan patates bezelye havuc) bi yemek at yanına Pirinç pilavı bide çorba yayla çorbası olabilir mercimek olabilir tarhana olabilir. Salata ve meze gibi yapmak istersen havuç tarator olabilir. Tatlı da en kolayından ayva tatlısı ya da bal kabağı tatlısı geldi aklıma 🥰
ikiprensesannesiii kizannesi_1004 canım tatlı yapmak istemediğinde 3 kaşık tatlısını yapıyorum trileçe gibi ama çok pratik yarım saate hazır çok da güzel :)
Kbrayankkk2 kizannesi_1004 en güzeli kolay hemen olur kizart yap hemen at firina misss tatlids onlar slir gelir zaten shsj
2melekannesii___ Canim benim annemgil geldiginde genelde yaptigim Ayran Çorbası yada Mercimek Karnı yarik pilav Onerim; Içli koftede yapabilirsn Lahana da sarabilirsin o da kolay Tatli olarak bal kabagi kolay irmikli revani yada gül tatlısı
kizannesi_1004 2melekannesii___ güzel menü canım aslında pratikte severik bunlari yapmayı güzel de yaparim🤣
kizannesi_1004 asel35ece ben de şimdi fırında arap tava mı yapsam dedim hem pratik hem lezzetli yanında pilav bir de domates corbası ortaya salata ve havuç tarator ya da Arap tava Pilav Ayranlı çorba Salata bu menü nasil