kubraonder Kızlar bu suyun kıvamı nasıl oluyor jel gibi yapışkan bişey mi oluyor 39+2 oldum suyum mu geldi acaba
AsliTurgut kubraonder canim benim emin ol suyun geldigi zaman tereddutte kalmiyorsun😅😅 altina kaciriyorsun ve bunu kacirdiktan sonra farkediyosun sızıyor kendiliginden.. yani bende böyle olmustu herkeste farkli olabilir
Hilal-95 kubraonder bildiğin su geliyor şarıl şarıl 🤣 yanı baskasını bilmem ama benden resmen bardakdan boşalırcasına geldı ama herkes aynı olmaz tabıkı
kubraonder Caglarass AsliTurgut sağolun kızlar iki gün önce sancım çıktı herşeye heyecanlanıyorum 😃 bekleyelim bakalım su ise bile devamı gelir veya sancım olur değil mi
AsliTurgut kubraonder haklisiin tabikii, stres yapma korkma herseyin ustesinden gelirsin insallah🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Benim erken dogum oldu, bebisim suyumu patlattigi icin mesela oturup kalkarken göl oluyordu her yer o derece diyim😂
Msl_ege kubraonder su gelince sancın gelcek diye bişey yok . benim suyum geldi ama hiç sancım yoktu . doktor 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi lazımriske atamam dedi suni sancıyla doğum yaptım . kendi sancım hiç olmadı . suyun gelirse de sancı gelcek diye bekleme doktoruna haber ver ve hemen hastaneye geç aklında olsun .
Hilal-95 kubraonder bi an da geldi bi kaç dakıka sürdü hastanye gidene kadar da geldi yani benden çok geldi neden blmıyorum 😄 2 saat snra sancım basladı
ilknurum61 kubraonder benim suyum birden geldi 1 bardağı geçti istemsizce akti tutamadım ve anladım suyum geldiğini 5 dk sonra hemen sancim geldi zaten
Msl_ege kubraonder koyu kıvamlı olmaz berrak renksiz kokusuz bişey . ben mesela tuvaletim geldi diye gittim oturdum klozete yap yap bitmiyor anlamadım tabi başta . tutmaya çalıştım tutulmuyor öyle idrak ettim ama böyle şarıl şarıl gelmedi bende sızıntı gibi sürekli geldi . kimisinde birden boşalıyor . kiminde akıntı gibi geliyo ama kıvamlı olmaz bileğim kadarıyla öyle hep gibi dalan olmaz diye biliyorum
Msl_ege celik-sumeyye16 ben normal sancıyı bilmediğim için kıyaslayamam full suni sancıyla doğum yaptım ama ölüyorum beni öldürün beni kesin demedim 😅. kolay desem yalan olur tabiki ama öyle bahsedildiği gibi öldüm bittim de dedirtmedi . çok şiddetli adet sancısı gibi düşünün . korkutmayın kendinizi korkutmalarına da izin vermeyin öyle anlatıldığı kadar korkunç bişey değil yani . hele ki epidural alcaksanız düşünmeyin bile gayet katlanılabilir 4 cm. kadar