ZeykemKaya Mervis 38 haftalık olarak yasıyorum o zamanalrın kıymetını bılın😭🤦🏼♀️ Bebıs gelmıyor ben kendımı fil gibi hıssedıyorum artık Allah kolaylık versın sıze de
Sirvanaydiner Mervis naapalım vallaaa yolun yarıısındayız🤭 20+5teyim canımmoğluşum bi oraya bi buraya sallanıyo vuruyo falan🙄😂
Mervis Sirvanaydiner sizinle aynıyız bizde 😊 ama bizim ki arada beni korkutuyor hareketleri hissedemiyorum endişe ediyorum
Sirvanaydiner Mervis ayy ohh ne güzell aynıysak kız mı erkek mi seninkisii🙈 Yaa bişey söyliyiimmi bizim çocuk kesin bana çekti hiç yerinde durmuyo daha şimdiden hiperaktif 🤦🏼♀️
Mervis Sirvanaydiner erkek canım bizim ki de çok hareketli maşallah ultrason da falan ama ben her gün hissedemiyorum maalesef 😔😔😔
Sirvanaydiner Mervis yaa hissedersiiin 😍 Dur daha yolun yarısındayıız detaylı ultrasonun nasıl geçtiiii canııım😌
sibelisss sibelisss başladım cnm ama büyük eşyaları kaldı beşik , bebek arabası gibi☺️ Birde kışlık 2 3 parça bişeyler alırım dye düşündm 😚 oda düşünüyomsn bebişe 🤗
IlaydaOrhanKopuz Mervis 21+6 haftalığız öğlen detaylı ultrason var çok heyecanlıyım 😊 belki güzel bir poz verir bize ❤️ Normalde vermiyor da 🤦🏻♀️ Bu haftaya kadar çok hızlı geçti de şimdi zaman durdu sanki sağsalim aralım gelse de bebişlerimize kavuşsak ❤️❤️