1919 evet ve kanama olana kadar sana bakamayız dediler hep beni yolladılar eve tam herseyi hallettik anestezi doktoru onayı falan verdi o gün bana ne dediler ayı devrediyoruz sana günü o doktorlar verirler eve yolladılar gün bile vermediler ertesi gün kanamam geldi sürekli odadan odaya gezdirdiler etrafımda sürekli 3 5 kişi en son muayene odasına aldılar ama ben nasıl kıvranıyorum o halde gezdiriyolar muayene odasına soktular önce muayene ettiler sonra bana bir aparat takıp kendi aralarında konusmaya basladılar dedim noluyo burda müdahele edicez dediler istemiyorum dedikçe bekliycez durumun yok diye zorladılar iğne falan vurdular ben tabi çığlık çığlığa eşimin kuzeni yanımdaydı kız kapıya vuruyodu eşime haber vermis o şikayet etmis baş hekim aradı bunları falan sonra eşime demiş eşinizin hayati tehlikesi vardı ameliyathane bekliycek durumu yoktu demisler e siz beklettiniz beni zatenn bizdede akıl yok neden oraya gidiyosunki salak ama işte yaşamadan bilmiyorsun aynı odayı paylastığım kadını unuttular kadın benim yanımda düşük yaptı daha neler neler gördüm orda patoloji sonucumu almaya bile ağlayarak gittim yaşadıklarım geldi gözümün önüne