Handan_65 Glfdn55 kac Haftalıksımız benım gibi 33 haftasındayısımız kasılma gecmıuorsa doktora mutlaka görünün
ZGamze Glfdn55 bende şimdi hastaneden geldim 7 dakıka da bir kasılma olıyordu Nstde 10 dakıka da bir sancım çıktı alttan muayene etti bir parmak açıklık var dedi 🙄 bugün 40 haftalık olduk bakalım ne olacak
Tuqba27 Sol tarafınıza yatıp bı dınlenın hareketlerını ızleyın ona gore karar verın bence yalancı kasılmalar olabılır bende 32 haftalıkken gıttım saatlerce nst ye baglandım serum yıyıp eve geldım yalancı kasılma sancı dedıler kuzum
diyetsare Glfdn55 34+5 benim. Şu an ben de bebek hareket ettikçe kasık bölgesinde baskı ve sancı hissediyorum. Yorulduğum için olabilir diye düşünüyorum. Çünkü beş gün önceki kontrolde nst’de sancı veya kasılma çıkmadı.
Glfdn55 Sürekli rahimde baskı var ve artık bebek hareket lenince kasılmalarım başladı canım tedirgin im
Glfdn55 Neden geriye yolladılar onu anlamadım 10 dakikada bı sanciniz varmış sonuçta açılmaniz da var 🤔
Glfdn55 Evet fazla ayakta kaldiysaniz olabilir sizinkisi ben artık sonlara yaklastigim için tedirginim ve biran öncede gelsin diye bekliyorum sabirsizim ❤️