Usenmezz99 Zelal_23 öyle konuşması güzel size ben neler çektim devlette haberiniz varmı aynı tramvayı tekrwar yaşamak istemiyorum insanın sağlığından değerli hiç bişey önemli değil doğum parasını vermeyi akıl eden kişi öocuğunun ıbır zıvırlarını verecek parayı da ayırmıştır diyr dülünüyoum😕😞🙄
Rabia1012 Dryakbts bende Bağcılar da ki medipol megaya gidiyorum Burcu hocaya özel sağlık siğortası yaptırdım hastaneye zam gelse de benim sabit ödeyeceğim tutar olacak
G_M_Z Fatma1034 Bu şekilde canım Çamlıca Medipol un doğum fiyatları. Ben de bu hastanede Zeynep Elmalı ya gidiyorum
Fatma1034 G_M_Z tesekkur ederim canim bende duymustum o doktoru insallah haftaya randevu alcam bu sefer doktordan yana yüzüm güler insalalh
esmerbomba mirayveannesiii epidural genel anestezi farkedıyor muymuş acaba Bı bilginiz var mı yıne aynı fiyat mı 6.500 bende yüzyıla gıdıyorum ama doğum zammından tam olarak net bilgi alamadım
Gizemkeskin Hamileliği öğrendiğim anda araştırıp doğum paketi yaptırdım şu an iyi ki yaptırmışım diyorum
G_M_Z Mihri-balim_ birkaç yorum yukarıda paylaştım görseli🥰 tabi şubeden şubeye değişiyor büyük ihtimalle ben Çamlıca Medipol u paykaştım bakabilirsin 🥰
startown Mihri-balim_ medipol esenlerde daha bu gün aradım sordum Operatör Doktor da normal doğum 2800 Doçent Doktor da normal doğum 3900 -4500 arası değişiyor dediler.
Alcerem Acıbadem henüz fiyatlarını güncellememiş, bu hafta düzenleme olucakmış. İstanbul için ama diğer yerleri bilmiyorum
G_M_Z Mormene tabi ki saçma 😂😂 ama özellerde mantık aramıyorum ben artık😂😂yani bize hasta gözüyle bakmıyorlar ki müşteriyiz biz onlar için