Merveyldrmmm Zelal_23 devlet kadar ilgisiz görmedim ben,bebeğin ne bi hareketini ne bi ultrason fotoğrafını dahi vermiyorlar.Benim bebeğimi göremedi alttan bakıcam dedi reddettim özele gittim makineyi karnıma değdirip değdirmez bebeğim gözüktü.Makineleri milattan önce kalma olduğu icin gözükmüyor
Yagmurkaragz Zelal_23 vala ben 3. Çocuğuma hamileyim sizin dediğinizi düşünüp şehir hast. Doğum yapacaktım geçen hafta en yakın arkadaşım doğum yaptı şehir hast. Kızı kendi muayne olduğu Dr değil stajyer drlar ameliyat etmiş kız genel anestezi istemiş ben senin keyfine göre iş yapamam demiş ki dosyasında genel anestezi alması onaylanmisken. Ağrı kesici iğne yapılacakken iğneyi stajere Verip al sen yap demişler arkadaşım siz yapın deyince onlarında öğrenmesi gerek demiş. Yani demem o ki devlet hastaneleri egerki bide eğitim Hastanesiyse seni denek olarak kullanıyor.ee devlette daha az parayla dogurcaz diye de canımızdan vazgeçmedik dimi😐
Eliza22gzm Elzey Refika Gasimova’ya gidiyorum ben benim doğumum yakın ve doktorumdan aşırı memnun olduğum için değiştiremiyorum fakat her zam etkiliyor bizi maalesef ve saçma bi durum bana 5.200 fiyat verilmişti ama şimdi o fiyattan yararlanamıyorum zamlı fiyat geçerli oda bu fiyatıda sabitleyemiyorum 1 hafta sonra doğursam ve zam gelmiş olsa zamlı ücreti talep ediyorlar o yüzden ben heryere şikayetimi yazıyorum
Elzey Eliza22gzm benimde doktorum refika hanım bana da en son 6.500 dediler ama mart benimki muhtemelen bi iki kez dah zam görürüz biz kagıt vermişlerdi detaylar yazıyordu gecenlerde sordum öyle bi kagıt yok dediler 10 gün içinde iki kez muayene ücretine zam yaptılar ismimi pc ye kaydetmişlerdi sözüm ona pc de cıkmadı ismim ne zaman hayırlısıyla dogumunuZ
busethemom RaYaRY evet ve tek doktora mahkum kalıyoruz küçük şehirde hastane 1 tane falan. Muayne ücretleri zaten 300 den aşağı değildi şimdi ne olur bilemiyorum
mirayveannesiii DamlaNur29 bende oraya gidiyorum, öyle deniliyor 100 TL muayene ücreti zamı geliyorsa 3 milyar doğum zamı bence gayet yerinde onlara göre ama bilmiyorum tam şimdi arayıp tekrar dönücem sana
DamlaNur29 mirayveannesiii ya varya resmen insanlara gelmeyinn diyolar ben şubat mart doğum yapmıs olsam kesin kesin devlete geçerdim 100 tlmi gelmiş zam muayaneye 190dı en son
esmerbomba mirayveannesiii epidural genel anestezi farkedıyor muymuş acaba Bı bilginiz var mı yıne aynı fiyat mı 6.500 bende yüzyıla gıdıyorum ama doğum zammından tam olarak net bilgi alamadım
DamlaNur29 mirayveannesiii arayıpmı sordunuz merak ettim 🤷 bende yarın sabah arayıp nst yi falannsorcm
kurabiyemmmm Nisa hastanesi : 260 olmuş kızlar, şimdi randevu aldım. 60 tl zam 🥺 Artık son aylardayım sık sık çağırırda, nasıl karşılıycaz bakalım ekstradan nst de başlatırlar birde onun ücreti biner 😞
kevserkaan Embu benim sedat Umur su doktorum ama anlaşmayı bitirmiş medarla beyhekime de vermek istemiyorum o kadar parayı hijyen yok ilgi alaka sıfır temizlik sıfır ondan dolayı muallakta kaldım son anda doktor değiştireceğim icin üzgünüm 😔
1408 kevserkaan ben de beyhekime gidiyorum hastane hijyeni pek yok ama doktorumdan çok memnunum onu değiştirmek istemiyorum bir de güncel doğum fiyatı bilsem keşke öğrenemedim daha
Embu kevserkaan adatıpla medar gibi yeni bi hastane degil evet ama medar içinde cok kötü şeyler duydum ben o zamn adatıpı seçmenizi dilerim doktorunuzu degiştimek istiyosanız burdaki hastaneler hep aynı fiyat zaten herkes fiyata bakarak degil anlaştıgı doktora göre gidiyor bence
kevserkaan 1408 5 bin küsür diye okudum dün akşam burada yine Allah hayırlısını nasip etsin sezeryan 500 TL daha düsuk oluyor. Benim zorunlu sezeryan ters ve kilolu doğacak doktorumdan memnundum ama beyhekim benim için travma 😳
Senaoztrk TueAltunta ben smdi doğum fiyat bilgisi aldım op.doktor normal doğum 2850 sezeryan 3800 dediler doğrumu Bide sizin doktoeunuz kim acaba
Zehraspl Akdenizhilal99 az once aradim hastaneyi kayseri huma hastanesi doktor akif yilmaz muayene 140₺ olmus dogumda 3.500₺ olmus sigortaliya sigortasizi sormadim ama cok yuksek ozelde dogurmaktan vaz gectim devlette dogum yapicam