Mucizebebek5860 keşke yakınkmda güzel bi devlet hastanesi olsada gitsem. Okmeydanına bi kaç ay kontrole gittim. Aynı doktora randevu bulamadm. Ki bulsam bile doktor yok. Yerinde 3-4 tane asistan. Muayane olcam zorla alttan muayene ettiler( amaç sadece asistan doktorlar değişik vaka görsün)neyse dedim yine de gittim. Ne ekranı gösteriyolar. Ne bebek hakkında bilgi veriyolar. Ultrason kağıdı biri verse diğeri biz vermiyoruz diyor(!) çok basit bi Kağıt parçası. Birisi 2aylık olmadan demir ilacına başlattı. ( devlet hastanesi olmasına rağmen özel ilaç yazmış 100₺ fark çıktı) diğer ay başka doktor ilaca erken, neden başladın dedi. Merdivenden düştüm acile gittim. Muayene ettiler bitti ama masadan yarım saat kalkamadım. Beyefendilerin ertesi gün sınavı varmış. Yarım saat göbeğim açık bebeği ve dersleri ile alakalı şeyleri incelediler. Yani anlayacağınız insan gbi davransalarda gitsek. Muayene sırasında bekleyen yabancı uyruklu Türkçe tek kelime bilmeyen diğer hastalardan bahsetmiyorum bile. Hamilelik hassas bir dönem , imkanı olan değerlendirp özele gitme hakkına sahip ve bence sorgulanması da çok mantıksız.