Eliza22gzm Tuba_2013 bende 37 haftalığım doktorumdan çok memnunum çok güveniyorum sağolsun zorlu bi hamileliği desteği ile atlattım o yüzden cesaret edemiyorum başka doktora tam doğuma yaklaşmışken ama haklısınız tabi rakamlar günümüz şartlarında küçük değil
Buse67- RumeysaNur34 benim ilk hamileliğim alırlarmı bilmiyorum ya her hastane farklı oluyor ya muane ücreti zamla beraber 250 oldu
RumeysaNur34 Buse67- bazı hastanelere muayene ücreti ödeyip nst ye giriyormuş ama fark ediyor şimdi artık çoğu özel alıyormuş bir sonraki kontrolünde sor istersen nst ücretini
elifaliunaldi Akdenizhilal99 Ankara, tüm tetkikler, taramalar, tahliller, sezeryan normal doğum farketmez 7500, paket satın almıştım onun için zam bana yansımamis oluyor..
Gizem93 meryemesra bende yarın gidecegim fiyatı makul diye tercih etmistim daha gidemeden artmıs fiyat 🤔 burda bir kişi yazdı bana pendik kart çıkart yüzde 20 indirim oluyor diye bende hemen başvurdum bugun aldim kartı hic yoktan birazda olsa indirim olur
meryemesra Gizem93 Aynen öyle %20 indirim de az değil. Hiç yoktan iyidir yani. Hangi doktora gideceksiniz..?