Serap_35 SayeMom ay ne kadar güzel ya yılbaşı öncesi muayene ücretim 235 ti bakalım yarın ne olucak Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin
Akdenizhilal99 Yldrmerve Evet pendikkartın geçerli olduğu kurumlar var ve yüzde kaç indirimli olduğu yazıyor bi göz atın sizde 😊
Dryakbts Kubraa23 aynen prof ama düne kadar fiyatlar normal şekildeydi biz 100 lira falan artar diye düşünüyorduk bu kadar beklemiyorduk
Tuba_2013 Eliza22gzm yarin randevum var fiyati gidip bizzat kendim alcam yine sirf senin icin sana yazcam
Eliza22gzm Tuba_2013 valla görüşün sizde ama dediğim gibi verilen fiyat bu hatta daha önce 5.200 tl üzerinden yazılı kağıt vermişlerdi siz hangi doktora gidiyorsunuz
Tuba_2013 Eliza22gzm adalet hanima gidiyorum siz camlica erdeme mi bide Ümraniye cakmak ta erdem hastanesi var acaba siz oraya gitmiş olabilirmisiniz?
Ikranurunannesi41 Özel Kocaeli hastanesine gidiyorum muayene 170 idi 200 oldu .doğum 3750 demişlerdi henüz artış yok bir aydan az var umarım zam gelmez 🤗🤗🤗
Eliza22gzm Tuba_2013 Siz farklı hastaneden bahsediyorsunuz sanırım ben Maltepe MEDİCAL PARK ‘a gidiyorum ☺️
Tuba_2013 Eliza22gzm maltepe medikal parka bende gidiyordum doğum ücretleri cok yükselmiş orda oyuzden simdi ben camlica erdeme geçtim 😄😄
Eliza22gzm Tuba_2013 yani dediğim gibi belki gittiğiniz doktor doçent falandır diye düşündüm o yüzden hangi doktor diye sordum ama devam etmiyormuşsunuz en son bize belirtilen fiyat bu şekilde farklı farklı fiyat vereceklerini sanmıyorum
Ebesak Matematisyen doktorumun muayenehanesi var hastaneye gitmiyorum muayene için telefonda da bilgi vermiyorlar bildiğim kadarıyla normal 5500 sezaryen 5000 diyorlar emin değilim🤷🏼♀️