meryemesra Gizem93 Bende Pendik Medipole gidiyorum. Perşembe günü gittim en son. Fiyatlar gayet dozundaydı ne diye arttırıyorlarsa 🤦♀️
Gizem93 meryemesra bende yarın gidecegim fiyatı makul diye tercih etmistim daha gidemeden artmıs fiyat 🤔 burda bir kişi yazdı bana pendik kart çıkart yüzde 20 indirim oluyor diye bende hemen başvurdum bugun aldim kartı hic yoktan birazda olsa indirim olur
Yasmin_29_69 Fiyatları duyunca dudaklarım ucukladı napalm çocuk sevgisinden mahrum mu kalalım çocuk doğurmak bu kadar pahalı olmamalı 😳
iremelaa-9898 Kubraa23 ben dün aradım muayene 290 dedi zorunlu sezeryan 6.500 isteğe bağlı sezeryan 11.000 dediler
ssbolg Kubraa23 5 dk önce konuştum 325 TL idi de. Nagihan Kaya 425 olmuş. Normal doğum 5500 TL ZORUNLU Sezeryan 7.000 TL. Medipol mega
Zehra-46 zehraulkerkaya tarif veriyorsunuz ona göre tarifi tutturuyorlar sanırım yoksaa bu fiyatlar anormal sonuçta biz doguruyoruz özellikle normal doğum fiyatları inanılmaz komik ben Sefaköy medipole gidiyorum en son 130 di muayene 2021 normal 2200 sezaryen 3500 falandı şimdi ne kadar bilmiyorum ama en fazla normal 3000 olur diye düşünüyorum
DamlaNur29 mirayveannesiii yok canım imkansız yani 3500 lira nasıl koyacaklar 4000 lira olan ücrete 6000 olsun olsa olsa bende gidiyorum oraya benneski fiyattan yararlanıcam 10ocak doğumum
Mrvm G_M_Z teşekkür ederim. Doktor arayışıma girdim. Ayşe hanımla ilgili yorumlar duymuştum. Ona mı gitsem diye düşündüm o yüzden sordum
G_M_Z Mrvm Ayşe kavasoğlu mu? İnternette çok karışık yorumlar var olumlu olanlar kadar olumsuz yorumlar da bir o kadar. Sadece Instagram da sıcak diyenler çok bir ara ben de kendisini araştırmıştım
mirayveannesiii DamlaNur29 bende oraya gidiyorum, öyle deniliyor 100 TL muayene ücreti zamı geliyorsa 3 milyar doğum zamı bence gayet yerinde onlara göre ama bilmiyorum tam şimdi arayıp tekrar dönücem sana
Ozlemozyilmaz Akdenizhilal99 şöyle söylemeliyim Pendik ,tuzla tarafında hem çok hastane var hemde çok uygun fiyatları . Ben Sarıyer de oturuyorum Maslak Acıbadem var bide vadi İstanbul da Liv hospital var doğum fiyatı 20 bin , muaneler 600 🥺🥺🥺
Annebaba23 Avcılar Medicana da en son fiyatlar 165 TL idi, ben Ağustos ayında sağlık sigortası yaptırdım. Şuan 33.haftama giriyorum. Siz de düşünün kızlar yeni hamile varsa aramızda.