G_M_Z Deletedmom2265 Aylinulu ben şu an 32+3 günlük hamileyim en başından beri Zeynep Elmalı ya gidiyorum çok da memnunum. Çok şaşırdım sizin memnun kalmamanıza😦 aslında baya ilgili biri kendisi detaylıca bakıyor her şeye ultrasonda istediğini görene kadar inceliyor güzelce gerekli bilgileri veriyor. Benim de son gittiğimde şekerim sınırda olduğu için biraz korkuttu eşim panik yaptı ama kendimi biliyorum ve dikkatli olmam için bu şekilde söyledi diye düşünüyorum çok takılmadım o yüzden. Şaşırdım o yüzden size bu şekilde davranmasına
Ozlem5486 @“Ebesak”# Ebesak Sakarya damısınız bende orda yapıcam inşallah doğumu kesinlikle artmıştır fiyat en son 3 500dü
Mlkuldg Gaziosmanpasa medikalpark shala valaziya gidiyorum sezeryan dogum 8500 Normal 7500tl iyimidir fikri olan varmı?
Feyzanurdd Akdenizhilal99 anlamıyorum bu fiyatlar ne😂 ben muayeneye 400₺ veriyorum doğum ücreti 10 bini geçicek napsam istanbulda mı doğursam resmen bedava.
Tuba_2013 çamlıca erdem hastanesine gidiyorum adalet hanima normal dogum18000 den 2000 olmus zorunlu sezeryan2100 den 2600 olmus suan okuduklarım fiyatlar içinde ben aldigim fiyata şükrediyorum 🙈
araskus28 Tuba_2013 Canım bende çakmak Erdem’e gidiyorum bana da Ocak dan sonra normal doğum 2500₺ dediler sen böyle yazınca şaşırdım
ZEYNEP2025 Gazi eşiyim muayeneler ucretsiz normalde bizde ama dogum ucretli mi bilgim yok 5000 8000 yazanlar olmus gercekten bi dogum icin verilir mi bu rakamlar bilemedim 🙄
Sfyerz Hastane 2500 doktorum epiduralle birlikte 2800 alıcak bide safra kesesi ameliyatı olucam 4000 de o alacak 9300 koyup geleceğiz
Tuba_2013 Eliza22gzm bende maltepe medikal parka gidiyordum en son sorduğum fiyat sezeryan fiyatı 8000 dediler
Mercimekveannesi35 Kızlar izmir Medicana hastanesinin güncel doğum ücretini bilen varsa yazabilir mi?