Mavisinannesi2 Sinemmmonurr kızlar burdakilere güvenmeyin lütfen babada hep erkek dediler kıııızzz doktorumuzun dediği gibi dışardaki insan ne bilsin bunu yeni anladım doktorada sordum tahmin yapıyorlar diye 2 Cinsiyet var 50 50 atıyorlar tutan tutuyor dediiii🤭🤭
Zeynosunannesii Mavisinannesi2 ya maksat vakit gecirmece doktorlar bile yNilirken burdakilere güvenmek saçma zatende öylesine işte 😁
Nehirimmmmm Bnmde 14 haftalık usg attım erkekti ama emin olmak için buraya attım herkes ama herkes kız demişti , 😜😜😜 sanırım bi kişi hariç
Zeynosunannesii Nehirimmmmm 14ten sonra cinsiyetiniz değiştimi banada 13te iki farklı doktor erkek demişti son gittiğimde kız dediler
Nehirimmmmm Zeynosunannesii gerçekten mi ? Kaçıncı haftada kız dediler peki , ben 13+5 de gittim birde 15 haftalık gittim
Nehirimmmmm Zeynosunannesii ya birde % 100 dediler mi bnmde eminim dedi pipisi var dedi ayy içime kurt düştü şimdi 😄😄 ismini koymuşum ismiyle konuşuyorum gitsem kız dese şok geçiririm Birde sizin devlette mi yoksa özel de mi
Zeynosunannesii Nehirimmmmm aynen bizde öyle hep erkek ismiyle sevdik şimdi diyorum haksızlıkmi ettik ilk erkeğe benzeten özeldi ama yanılma olur dedi yinede tecrübeli kadın doğumcuydu 12+3 falandim sonra iki-üç gün sonra dedim şehir hastanesi gideyim kaydım olsun oda dediki soyleyimmi erkek dedi bende tamm hem özel hem devlet erkek dedi diye kesin gözüyle baktım