miranmiran1306 Meleekk tabiki de hepsi öyle şimdi pek anlamıyorlar ama kucaklarına alınca tam olarak hissedecekler inşallah 😌❤️
esmakc 0 çünkü bugün itibariyle 40+2 olduk ve hiç bi belirti yok herseyi de yapıyorum gibi nasil olacak bilmiyorum ssvd adayıyım bide
Civcivim_34 semakulekci inşallah benim sezeryan olucak canım ama o yüzden iki hafta önce gelir diye düşünüyorum
semakulekci Civcivim_34 Belirlendi mi yoksa kendi isteğin mi ben daha çatı muayenesi olmadım ondan sonra belli olacak inşallah
aysenurtc Merveacisu06 ya bende de hareket artışı aynısı var bilmiyorum ballı çay içtim bi kaç bardak balın mı etkisi oldu doğuracak mıyım bilmiyorum 😂
Merveacisu06 aysenurtc duşa girdim çıktım şimdi bakalım sen de bir girık sancın varsa artar doğururuz belki bu gece
Gzmhsyn miranmiran1306 54 gün 32. Haftadayım eğer sezeryan olursam 38. Hafta bebeği kucağıma alırsam benim kaç günüm kalmis olur
nuzunismail Gzmhsyn benim de 54 😊 tabi bu normal doğum için ama ben de sezeryan düşünüyorum 10 gün geri gelicez herhalde
Laleozkan_09 rabiamustafa bizim de 12 günümüz kaldı. Normal doğum dendi Bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba ?