aslhn06 Bbsra ayın 8inde 68,3 dü 2 gün sonra tekrar ver dedi doktor verdim 2 katına çıkması gerekiyormuş kanda 240 çıktı ayın 10nunda Çarşamba randevu var işte 😳
Aycan16 aslhn06 benimde ayın 6 sında 48 di 2 gün sonra 144 oldu :) hepimiz için hayırlısı olsun tabiki :) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ilk randevum yarın benimde
Ruhak aslhn06 hiç korkma herşey çok güzel olacak.. Benim de ilk zamanlar özellikle bel ağrım oldu çok şiddetli bende korktum yattım uzun süre sende öyle yap düşünme canım allahın dediği olur çok dua et...
Bbsra Kardeşimm benimde 1900 lerde şuan kesemi 1500 değerindeyken gördü :) daha erken oldugu için çok yaşıyosun o sancıyı ben de 5 haftalıgım hala ara ara vuruyo ama gecicek inşallh. Hatta bazen sancım olmayınca keşke olsada az bana varlıgını hissettirse diyorum :)
aslhn06 Bbsra hayırlısını versin rabbim dış gebelik yaşadıktan sonra korkum çoğaldı sağsalim herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM🤲🏻
Duyguynrky aslhn06 o ağrılar doğurana kadar devam ediyor canım korkma :) 35.haftamdayım hala oluyor. Kanama akıntıda değişik renk olmadığı sürece normal