Suna0991 Merhaba hanımlar babynest takimi alan var mı varsa sayfa onerisi yapar misiniz aylardır bakıyorum kapıda ödemeli sayfa bulamadım bulduklarımın modelleri gzl degil.
Mikmikbuk Suna0991 Bu reflü yataklı babynestler var galiba bidee reflü yatağıda gaz çıkarıyomuş (yanlışssam düzeltin)
Hfk25 Suna0991 Suna0991 instagramda babynest_bebekanne_shop aayfasindan yaptırdım kapıda odemeliydi ama ben ibana attım teslim aldıktan sonra ve o kadar güzel paketlenmisti ve kumaşları yatağının sünger kalınlığı muhteşemdi ve çok ilgililer tavsiye ederim kesinlikle
Mervek92 Suna0991 Ben aldım o sayfadan babynest seti gayet güzel kullanışlı görünüyor hem herşey bir arada
Suna0991 Mervek92 evet cok gzl görünüyor hepsi biraz pahalı ama bi sıkıntı yasamadınız dimi kapıda ödemesi yok çünkü
Mltmsncn Suna0991 bana bu sayfadan bi yakınım hediye aldı. O kadar güzel cıktı ki bakın isterseniz. https://instagram.com/bemetta?utm_medium=copy_link
mucizegebelik6 mavi_kus eğimli duruyor mama ve sütü içtikten sonra yatırmanız genzine kaçmamasini sağlıyor birçok yararı var.