Sevgi-clk Hamilelikte genelde erkek çoçuğa hamile olanların bel ağrısı kız çocuğuna hamile olanların kasıkları ağrır diyorlar doğruluk payı var mı sizce 😖
Zambak55 Sevgi-clk alakası yok canım herkesin hamileliği farklı bütün belirtilerim söz de kızdı ama oğlum olacak hiçbiri tutmadı rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin herkese inşallah
funnymummy Sevgi-clk bence alakası yok ben kendimi bildim bileli hep belim ağrır aynı zamanda şimdi karnım da ağrıyor ek olarak cinsiyeti bilmiyorum ama
Deryy Sevgi-clk benimde bel ağrım var çok ayakta kalınca ertesi gün kımratmıyo Sebebi nur topu gibi bi böbrek taşı çıktı 😅😅
Sevgi-clk Duy_gu kaç haftalık kuzum suan bebişin benim hamileliğin 8.haftasından bu yana aşırı stres yaptığımda özellikle bel agrım çok oluyor 🤦🏻♀️ Özellikle ama bazen sıkıntılı olmadığımda da agrıyor korkuyorum ama normal diyor doktorum
Sevgi-clk Zambak55 amin kuzum 16+0 olcak Allah nasip ederse yarın kendimi rahatlatmak istiyorum açıkçası stresten olduğunun farkındayım ama kondurmak istemedim sanırım cevremdekiler de erkek bebekte beş agrısıok olur deyince merak ettim
Sevgi-clk funnymummy Deryy çok geçmiş olsun kuzum benim ☺️ Allahım şifa versin inşallah bebeğe bi zararı olmuyordur inşallah
Duy_gu Sevgi-clk 22 haftalık canm ben dr çok söyledim bel ağrım var diye normal dedi enfeksiyon olabilir dedi bakalım çekiyoruz sonu güzel sen kaç haftalık
Reyhan35 Sevgi-clk bence hiç alakası yok ben erkek çocuğuna hamileyim bel ağrısı da var kasik agrisi da var
Sevgi-clk Duy_gu benim suan 16+0 yani 9dakıka sonra 😂 inşalllah Allah hiç birimizi korktuğuna uğratmaz güzel be huzurlu bir şekilde doğuma gün sayıp kavuşmayı nasip eder 🙏
Sevgi-clk Duy_gu 16+0 yani 17inci haftaya girmiş oluyoruz sanırım agrısın hiç umrumda değil evladım için feda olsun tek ama korkuyor insan ister istemez ilk hamilelik olunca bide tedirgin ve cahil oluyor insan
Deryy Sevgi-clk amiinn bacııımm aminn Ben biraz hareketliyim dinlenmeye alışcam 😅 Düşürücem onu su içe içe inş
Ece003 Sevgi-clk alakası yok erkeğe hamileyim ilk 3 ay kasık ağrısından ölüyordum şimdi sırtım belim ağrıyor ara ara kasıklarım