Aysimaaaaa544 Kızlar sezaryen doğumum devlete olacak ben bir gün kalıp çıkmak istiyorum imza atıp çıkabilir miyim acaba geride iki evladım var onlarsız bir gün durmak çok zor doğumdan değilde bensiz naparlar diye korkuyorum 😪
nevamm1 Aysimaaaaa544 benim gazım çıkmadığı için 3 gün tutmuslardi benimle birlikte sezeryan olanların hepsi çıkmıştı beni göndermediler denemedikleri şey kalmadı gazım çıksın diye 🙃 kağıt imzalatirlar ölüm dahil bütün riskleri kabul ediyorum diye çıkarırlar.
Aysu123cicek Aysimaaaaa544 bende senin durumundayim biliyormusun gercekden benim de arkamda iki evladim var kime emanet edilir ki dusunuce kalbim sikisiyor nefes alamiyorum
busrasahinn Aysimaaaaa544 yani bir doktorunla konus canım ben sezaryen degil normal doğum yaptım gece dogurdugum icin 2 gece kalmak zorundaydim 24 saat dolmasi için doktorumla konuşup çıkmıştım evde bir çocuğum daha var ciksam olmaz mı aksilik olursa gelirim demiştim çıkarmıştı beni
Aysimaaaaa544 Zehra9616 kızımda dogum yaptığım zmaan 48 saat hayatı tehlike olduğu için 2 gün kalmak zorundasın dediler ve mevcut durdum iki gün simdi yine kalırsam diye düşünmekten kalbim sıkışıyor
Aysimaaaaa544 Zehra9616 ozellerde tek geceymis ama sanırım devlette şuan hayla iki gece belki degismistir De bilemiyorum
Zehra9616 Aysimaaaaa544 yok ay aksine devlet 2 geceye birakmiyo eger ciddi bi skntiniz yoksa 24 saat sadece sonra cikariyo
Aysimaaaaa544 Zehra9616 inşallah öyle olur canım çarşamba gün almaya gidjcem ozmaan yine sorucam oradakilere 🧚
Hilal0320 Zehra9616 bende 2020 13 Mart ta doğum yaptım sezeryen doğum 48 saat mecburi kalacaksınız dediler kaldım şimdi mi değişti acaba o zaman salgına denk geldik diyemiydi
Aysu123cicek nevamm1 selamin Aleykum cnim sen ne zaman oldun sezeryan birde ozrldemi yoksa devletdrmi yanimda olanla ne zaman cikdi yazarmisin lutfennn🤲
Aysimaaaaa544 nevamm1 benim gazım herseyim çıktığı halde çıkmak istedim 2 gün kalmak zorundasın dediler şimdi inat edicem kağıt imzalayıp çıkarım
Aysimaaaaa544 Aysu123cicek aynen öyle canım yanımda kalacak çok kişi de yok herkesin kendi işi gücü cocuklari var ben tek annemde oldukları zmaan çocuklarım rahat ediyorum ama kayinvalidem yaşlı olduğu için hastanede kalamam çocuklara bakarım dedi o yüzden çok dertliyim
nevamm1 Aysu123cicek ben özelde oldum gazı çıkanları sadece 1 gece yatiriyorlar mesela bu sabah ameliyat olduysan yarın sabah doktor vizite alınca önce ultrasona bakıyor sonra gazını soruyor yaptıysan taburcu ediyor ben 2 ay oldu sezeryan olalı canım.ama devlettede aynı bir gece yatiriyorlar sadece bir sorun yoksa
nevamm1 Aysimaaaaa544 haftasonuna denk gelince doktoru beklemiş olabilirler mi acaba. Çünkü bana yatış yapılmadan önce sorun olmazsa 1 gece gazın çıkmazsa 2 gece dediler.
Aysu123cicek Aysimaaaaa544 bende oyle yapicam vallah bilah simdi soyleyecem diyeceksin ki buda derdin anlatiyor benim yanimda tek kayinvaldem vatda oda kaliuor hastanede sonrada hakimi helal etmiyorum diyor o kaldi diyelim cocuara kim bAkacak gorumcemi zaten 3 cocugu var birde emanet eddemiyorim allah sanada banada yardim etsin insallah
Aysu123cicek nevamm1 gecmis olsuncanim Allah razi olsun tutdugun altin etsjn yavrularina guzrl gunler gostersin gece gece icimi rahatlatdin allahimda her zaman sen boyle rahatlatsininsallah kuzum ❤❤❤❤❤❤😘🥰
Aysimaaaaa544 nevamm1 işte o olabilir canım şimdi yine hafta sonuna denk gelecek gibi yandım desnee ozmaan
Aysimaaaaa544 Aysu123cicek ah canim sen dertli ben senden dertli herkese hastanede kalmak zor geliyor cocuklara bakalım diyor bende öyle çocuklarımı herkese bırakamam yakın kişilerin de olsa görünceme teklif ettim çocuğu olmadığı halde oda çocuklara bakarım dedi ben yanımda kalmasını istemiştim kayinvalideme de arkamdan ben Sadece bir gün kalırım anca demiş bende bugün gelmesin gerek yok dedim tek yanımda kalacak olan annem var yani