Mkahkumsal Mrb. Beta hcg sonucum 2070 adetim 10 gün gecikti ama ultrasonda kese gözükmedi normal mi ?
Hgemr Mkahkumsal karından 3 bin ile 6 bin arasındayken görünür diye okumuştum nette. Ona göre hesaplayıp 6 bini geçtiğinde keseyi görmeye gitmiştim. Telaş yapmayın birkaç sonra görülecektir.
deletedmom6295 Mkahkumsal karından 5000 de göremeyenler var artışlarınız normalse içiniz ferah olsun. benim bir gün öncesinde 1600 dü keseyi gördüğümde kişiden kişiye değişiyor
Bbsra Mkahkumsal alttan gözüküyorrrr :) içini ferah tut alttan baktırabilirsin bu saglıklı birşey ayrıca :)
Caglasmsk Mkahkumsal ben mide bulantisi sikayetyle gitmstim doktora. (burda yurtdisinda 3 aylik olana kadar rdv vermiyo doktorlar) ozaman 7+5 haftalikti karindan gozukmedi bile bebekte kesede vajinal ultrasonla bakmislardi. Gec gözüküyor bazen.
ftmfts Mkahkumsal normal benim 5000 lerdeydi gozukmemisti cok evham yapıyordum bi hafta kadar sonra gözüktü..
Duyguynrky Mkahkumsal benim de gözükmemişti hatta 3000 i geçmişti alttan bakınca zor görmüştü. Olabiliyor