Senaaksac Fatnur38 bende de durumlar aynı inşallah olmam belirtileri aynı ayırt edemiyorum adet olacakmışım gibi 🥺
Fatnur38 Ftos valla canm adet olunca doktora gidicm 4.günü ben ona odaklandım sadce test te 9 gün kala yaptm öglen felan cok cok silik cıktı ama kuruma cizgisiydi sanrm
Elifcc Fatnur38 bizimde 1 senedir olmuyor adetimin 4. Gününe denk gelicek şekilde randevu aldım size doktor mu o gün alın demişti acaba
Mehtapkz Benim canim adetime 2 gun kala erken gebelik testi yaptim negatifti adetim suan 3 gun gecikti adet olmayi bekliorum ama biyandanda bida test yapsammi die dusunuyorum burdaki cogu kisinin yazilarini okuyunca bilemedim yani
Fatnur38 Mehtapkz 10 güne kadar gecikme normal diyolar canm o yüzden yapmayı düşünyorm ben enazndan üzülmem eminim cok uzun zamandır bekleyen vardır ama ben smdi den cok yorldm
Mehtapkz Fatnur38 ilk cocuguma cocuk yapmaya karar verdgmz zaman ilk denemde tuttu cok skur smdi 3 yasinda kardesi olsun istyrm 1 senedir deniyorum canm bennde bu nazli cikti
Mehtapkz Fatnur38 yaptinmi canm test ama sen yapmissin onceden ondada varmos silik galiba bence yapsan cikar artik ben yapmistm erken gebelik adetime 2. Gun vardi hicbise cikmadi oyuzden umitlenmek istemiorum
Fatnur38 Mehtapkz benm hiç yok canm 1 bucuk senedir evliyim rabbim tezzamanda saglıkla hayırla kardes nasip etsin insallah bebişine ama takma enazndan 1 evladın var onla ilgilen kafanı bebiş verme stres ten uzakdur olur insallah
Mehtapkz Fatnur38 amin canim Allah hepimizin kucagini doldursun saglikli sihhatli evlatlarla insallahh
Fatnur38 Mehtapkz ya bende ümitlenmek istemyorm cnki kuruma çizgisi kesin oda bu artı med marka varya mavi test ondn yapmstm bilmym artık hayırlısı olsn hakkımızda insallah belki kan veririm yarın adet olmazsam
Mehtapkz Fatnur38 ben dayanamayip aldm yine test ayni maarka seninkiyle sjmdi yaptim sonuc negatif hic silik milik yok canm sen kan ver insallah sende vardir bebegin senjnledir. Bende onumuzdeki ay devam insallhh
Mehtapkz Ftos evet canm bazen 1 2 oynar ama bugun gecikmede 3 gunumdu adet olckmisim gbide deglm ama test yaptim tek cizgi yine malesef bekliorm adeti artik
Fatnur38 Senaaksac ben de hiç belirti yok agrım sızım yok ama sol tarafıma bişiler batmaya batmaya basladı bide braz sanki kokulara karsı bir hassasiyet bıgazm dolu grip oldm yani anlıycagın gebelik belirtisi degil ler gibi