ipekveannesi Brvndkm bir devlet bir özel gidiyorum tahlilleri devlette yaptırıp muayeneyi özelde oluyorum. En son 10 haftada özele gittim şimdi tahliller için devlete gideceğim ve devletin diyeceğini sanmıyorum bende
ipekveannesi kokulutaslar89 rica etsem ultrason görüntüsünü atar mısınız biz annelerde tahmin yürütelim
Aynur35 Brvndkm biz de 12+4 olduk 5 gün önce muayenem vardı ve göremedi doktor bi sonraki randevum 16.haftada o gün görebilirse öğrenicem inşallah 🙏
Slakoyncu68 Brvndkm bende bilmiyorum şuan 12 hafta 4 gün olduk ama ayın 6 sında gidicem tahmin için çağırdı 😍
ipekveannesi Slakoyncu68 ben hiç anlamam ultrasondan sadece cinsiyet öğrenen annelerimiz paylaşırsa bizde onlarınkine bakıp tahmin yaparız diye düşündüm 😅
Seval88 Brvndkm 11. Haftada ikili teste kıza benziyor dedi 13. Haftada net söylerim genelde 12. Haftadan sonra yanılmıyorum dedi .haftaya gidicez bakalım
dermus Brvndkm agustos dogumum daha 1.5 aylik , ogrenmek icin sabirsizlaniyorum. 1 oglum var , allahtan hangisi gelirse sukurler olsun, hic farketmez yeterki saglikli sihhatli hayirli evlat olsun. Ama yinede merak ediyor insan hazirliklar icin 😀
Saftorik Brvndkm 10+4deyiz bizde erkek gibi gördü doktor ilk çocuk erkek ikinci kız olsun istiyorum kısmet
nurrr_35 Banada 12+0 da ikili test için gittiğim perinatolog tahminde bulundu. %95 kız diyerek baya da emindi bakalım değişir mi değişmez mi merak içindeyim 😬☺️ Bu arada aynı doktor 12. Haftamda oğlumu da bilmişti 😍